Teemu Lepaus jatkoi Ilveksen tehomiehenä tappiollisessa paikallispelissä − "Tässä roolissa kuuluukin tulla tulosta"

LIIGA / Haastattelu
Lepaus esitti maalinsa jälkeen komeat tuuletukset.
Kuva © Saana Hakala
Ilveksen alkukauden tehokkain pelaaja Teemu Lepaus jatkoi näkyvin ottein paikallispelissä. Pistepörssin kärkipäässä keikkuva hyökkääjä kertoi nopean kehityksensä taustoista.

Ilveksen Liiga-joukkueessa toista kauttaan pelaava 25-vuotias Teemu Lepaus on aloittanut kauden tehokkaasti. 16 tehopistettä tehtaillut Lepaus on pistepörssin kärkisijoilla. Hän oli yhdellä maalilla ja kahdella jäähyminuutilla näkyvässä roolissa myös perjantaina Tapparan voittoon ratkenneessa paikallisottelussa.

Lepaus tasoitti pelin 1-1 tilanteeseen ensimmäisen erän puolivälin jälkeen iskiessään kiekon maaliin Tapparan siirretyn rangaistuksen aikana. Tilanteesta heräsi keskustelua, oliko kiekko jo käynyt Tapparan pelaajalla.

− Melko tyhjiin sain laittaa kiekon maaliin, Oskari Laaksosen viivalaukauksen pompusta. Ei siinä mielestäni sen kummempaa ollut, Lepaus kommentoi.

Peli oli vauhdikasta ja tasaista. Ilves sai hyvän alun otteluun ja ensimmäiseen erään kaksi maalia. Toisessa ja kolmannessa erässä Tappara kuitenkin käänsi pelin edukseen. Tunteet kuumenivat moneen otteeseen, ja Ilveksen puolustajia joutui lähtemään pukukopin puolelle.

− Työn määrä pysyi samana koko ajan, mutta ajatuskatkoksia tuli. Meno oli tunteikasta, kuten paikallispelin kuuluu ollakin.