Tapparasta tuli ensimmäinen Nokia Arenalla mestaruutta juhlinut joukkue − Santtu Kinnunen: "Varsinkin tänään kaipasimme paljon tukea"

LIIGA / Haastattelu
Santtu Kinnunen luuti Tapparan takalinjoilla varmaotteisesti.
Kuva © Tiia Mahkonen

Tappara-puolustaja Santtu Kinnunen oli Nokia Arenan jäällä mestaruuden ratkettua onnellinen mies.

− Ihan huikeaa. Ei ole sanoja, joilla tätä voisi kuvailla. Tästä on unelmoitu pienestä asti. Nyt täytyy osata nauttia tästä, Kinnunen tunnelmoi.

Tappara oli ensimmäinen joukkue, joka pääsi nostamaan Kanada-maljaa Tampereen uudessa pyhätössä. Niin kuin monena aiempanakin iltana, myös torstaina viidennessä finaalissa tupa oli täynnä.

− Koko pudotuspelien ajan tunnelma on ollut ihan huima. Varsinkin tänään kaipasimme paljon tukea ja olihan tämä melkoista hurlumheitä. Oli todella mukava pelata.

Tappara pystyi pelaamaan läpi finaalisarjan omaa peliään eikä turkulaisvastus pystynyt horjuttamaan sitä kuin hetkittäin.

− Tiesimme, että TPS on loistojoukkue ja pelaavat hyvää jääkiekkoa. Piti vain puolustaa heitä vastaan hyvin. Onneksi meillä on niin hyvä maalivahti kuin (Christian) Heljanko. Ei tarvinnut huolestua, jos pääsikin pari sörtsyä puolustuksen läpi.

Torstaina ei sörtsyjä päässyt, sillä kirvesrinnat pitivät maalinsa puhtaana ja varmistivat historiansa 18. Suomen mestaruuden.

Muokattu 29.4.2022 kello 01.00: Kuva vaihdettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös