Tapparan Mikael Seppälä lupaa kovuutta CHL-finaalissa – "Heitä vastaan on mukava olla vielä vähän ilkeämpi"

CHL / Haastattelu
Mikael Seppälä viihtyy CHL-kaukaloissa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Tappara ja Luleå HF ratkaisevat CHL:n voiton lauantai-iltana Luulajassa. Kirvesrintojen luottopuolustaja Mikael Seppälä odottaa kovaa kamppailua, jossa tamperelaisten on venyttävä parhaaseen. Torstai-iltana pelatusta Lukko-kamppailusta Tapparan täytyy parantaa paljon.

– Meidän täytyy parantaa oman pään lähtöjä, jotta pääsemme paineen alta pois. Sitä kautta pääsemme tuottamaan paremmin omaa hyökkäyspeliä.

– Lukkoa vastaan emme onnistuneet hyvin. Meidän olisi pitänyt ratkoa paremmin, vaikka muuten oli kova peli ja hyvä kenraali huomista ajatellen, Seppälä analysoi.

Tamperelaisten kolmen ottelun viikko huipentuu finaaliin, eikä joukkueessa ole vielä käsitelty lauantain vastustajaa syvällisesti. Seppälä ei myöskään nostanut ketään erityisemmin esiin Luulajan joukkueesta.

– Laadukas joukkue on tulossa vastaan ja paljon hyviä pelaajia. Huomenna katsotaan lisää videoiden kautta, että minkälainen joukkue sieltä on tulossa vastaan ja miten lähdemme heitä vastaan pelaamaan, Seppälä kertoo.

Suhtautuminen CHL:ään kokenut muutoksen

28-vuotias Seppälä on jo kokenut pelaaja CHL:n kiekkokaukaloissa, ja hän kertookin, että oma suhtautuminen CHL:ään on hieman muuttunut viime vuosina.

– Olen oppinut arvostamaan näitä pelejä. Nämä ovat hienoja pelejä, kun pelaamme pudotuspelejä ja finaaleja. Aikaisemmin en ehkä päässyt sellaiseen tietynlaiseen tunnetilaan, kun emme pärjänneet yhtä hyvin CHL:ssä.

Ylivieskassa syntynyt peruspuolustaja on tunnettu kovista otteista maalin edessä. Seppälä lupaa, että finaalissa on myös makuupaikkoja tarjolla.

– Pyrin tuomaan askeleen verran kovuutta lisää verrattuna liigapeleihin. Näissä CHL-peleissä on kivaa, kun tulee uusia naamoja vastaan. Heitä vastaan on mukava olla vielä vähän ilkeämpi, Seppälä virnuilee.

Seppälä kokee, että CHL:ssä saa pelata hieman kovempaa kuin Liigassa. Tämä sopii kirvesrintojen kovaotteiselle puolustajalle, joka metsästää maailmanmestaruuden ja Suomen mestaruuden lisäksi CHL-mestaruutta vyölleen.

– Toivottavasti tuomarit antavat poikien pelata huomenna!

» Lähetä palautetta toimitukselle