Tapparan Anton Levtchi videohaastattelussa: "Ei ollut meidän pelitavan mukaista peliä"

LIIGA / Haastattelu
Anton Levtchillä oli paikka maalintekoon, mutta tällä kertaa ei edes onni ollut myötä
Kuva © Jarno Hietanen
Tapparan Anton Levtchi harmitteli joukkueensa pelin lamautumista Vaasan Sportia vastaan. Sitkeä Sport ei puolestaan lamaantunut Tapparan vahvasta alusta, vaan uskoi itseensä sai palkinnon tasoitusmaalin muodossa ainoastaan kuusi sekuntia ennen päätöserän summeria.

Keskiviikkoinen kolea syysilta Tampereella, sarjaa johtavalla Tapparalla vastassa Vaasan Sport. Tämä ei saa tamperelaista kiekkoyleisöä innostumaan Hakametsän lehtereille, ainoastaan ne innokkaimmat ja fanaattisimmat vakikatsojat saapuvat paikalle.

Odotusarvo sarjakärjen kohdatessa jumbojoukkueen kotonaan ei muutoinkaan lupaa mitään huikeaa spektaakkelia, mutta Tappara joka tapauksessa aloittaa pelin terävästi. Vieraat ovat pakotettuja rikkomaan liukkaasti luistelevan isäntäjoukkueen vyöryttäessä hyökkäyksiään. Kolmesta ylivoimastaan Tappara rankaisee Sportia kahdesti ja peli näyttää jo selvältä kahdeksan minuutin kohdalla.

− "Vähän siinä sitten meidän pelimme lamaantui ja annettiin kaverin tulla maalin päähän aivan ensimmäisen erän lopussa", kertoi Tapparan Anton Levtchi pelin jälkeisessä haastattelussa.

Tappara kyllä sai luotua hyökkäyksiä Sportin päätyyn, mutta onnistumisia maalin muodossa ei saatu. Vieraiden hyökkäyksiä tapahtui harvemmin, mutta toisaalta ne olivat vaarallisempia kuin isäntien vastaavat. Christian Heljanko Tapparan maalilla joutui venymään muutaman kerran todella näyttäviin torjuntoihin pitääkseen joukkueensa johdossa.

− "Ei ollut kyllä yhtään meidän pelitapamme mukaista pelaamista tänään", harmitteli Levtchi omaakin vaisuuttaan.

Suurin osa katsojista oli jo poistumassa hallista viimeisellä minuutilla, kun Sportin ikitaistelija Erik Riska iski tasoitusmaalin ainoastaan kuusi sekuntia ennen päätössummeria ylivoimalla. Sportilla oli jatkoajan alussa hyvä paikka jopa iskeä voittomaalikin ylivoiman jatkuessa, mutta Tapparan puolustus piti pintansa. Tappara puolestaan ei erehtynyt omalla ylivoimallaan, vaan Tyler Morley pääsi iskemään voitto-osuman hyvin pelanneen Niko Hovisen selän taakse.

Tapparan kakkosketjun hyökkääjä Anton Levtchillä oli pariinkin otteeseen mahdollisuus maalintekoon, mutta edes onnetar ei ollut hänen puolellaan tänään.

Kuuntele Levtchi mietteet pelin jälkeen annetussa haastattelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle