Tapparaan palannut Kemiläinen Ilves-ottelusta: "Olivat juuri tuon verran parempia tänään, ei siinä auta selitellä"

LIIGA / Haastattelu
Kemiläisellä on aloittanut kauden vahvasti.
Kuva © Jarno Hietanen
Yli 11000 katsojaa oli todistamassa Nokia-areenalla kauden ensimmäistä Tampereen paikallisottelua. Varsin tasainen ottelu päättyi Ilveksen voittoon 3–0.

Valtteri Kemiläinen on aloittanut kauden Tapparan takalinjoilla varsin vahvasti. Vaikka tänään tehoja ei tullut, on hänellä kasassa ensimmäisistä peleistä tehot 0+5.

– Aika tasainen ensimmäinen erä ja toisessa erässä Ilves oli parempi. Kolmas erä aika tasaista, mutta emme saaneet ihan parasta irti tänään, kertoo Kemiläinen.

Tappara oli hivenen niskan päällä ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä Ilves otti komennon. Ilveksen mentyä johtoon, Tappara ei saanut kunnollista kiriä käyntiin missään vaiheessa.

– Ilves vaan paransi sen verran ja Ilves oli kyllä hyvä. Olivat juuri tuon verran parempia tänään, ei siinä auta selitellä.

Ensimmäisen erän alussa oli havaittavissa molemmilla joukkueilla, että kiekko poltteli lavassa ja tuli paljon kiekonmenetyksiä puolustusalueella.

– Olihan siinä aika paljon vauhtia, ehkä enemmän kuin järkeä. Oli kova intensiteetti, niin välillä pomppii sillä tavalla. Jääkään ei ehkä vielä ollut ihan parhaassa kunnossa kuin joskus ollut, mutta se on molemmille sama.

Viime kaudella KHL:ssa ja Ruotsissa pelannut Kemiläinen luonnehti omia otteitaan Ilves-ottelussa seuraavasti:

– No ei nyt mitään kummempaa. Aika peruspeliä, pitäisi pystyä vähän tulosta tekemään.

Tapparan kausi jatkuu tänään kotiottelulla Mikkelin Jukureita vastaan.