Tapparaa vastaan onnistunut Saarela myönsi paineiden helpottaneen maalin myötä − "Kerran joulussa"

LIIGA / Haastattelu
Antti Saarela pääsi tuulettamaan maalia ensimmäisen kerran sitten syyskuun lopun.
Kuva © Jarno Hietanen

Ilves voitti Tapparan perjantaina jo kolmannen kerran kuluvalla kaudella. Sarjataulukon kolmatta sijaa miehittävä tamperelaisjoukkue joutui kuitenkin tekemään täyden päivätyön naapuriseuran kaatamiseksi.

− Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä olimme selvästi parempia, toisessa olimme välillä ongelmissa. Pystyimme kuitenkin pitämään kaverin maalipaikat minimissä ja tekemään omista paikoistamme maalit, Ilveksen nuori Antti Saarela analysoi.

Tappara-voiton myötä Ilveksellä on kasassa jo seitsemän ottelun voittoputki. Nuoren hyökkääjän mukaan menestyksen taustalla on vankkumaton usko omaan tekemiseen.

− On se ihan hauskaa, kun voitetaan. Se ruokkii aina jokaisen itseluottamusta. Luotamme todella paljon omaan tekemiseen, vaikka jokin tappio siellä täällä tulisikin.

Joukkueensa kolmannen ja koko kauden toisen henkilökohtaisen maalinsa viimeistellyt Saarela tokaisi virne suupielessä tekevänsä maalin "kerran joulussa".

Virneen taustalta paljastui kuitenkin helpotus pitkän maalittoman putken päättymisestä.

− Alkoi jo vähän kasaantua paineita omille harteille. Voi olla, että odotin itse vähän enemmän (maaleja). Tästä on hyvä lähteä tekemään lisää.

Seuraavaksi Saarela aikoi kääntää autonsa nokan kohti Vierumäkeä ja nuorten MM-kisajoukkueen leiritystä, jonka kautta hyökkääjä hakee pelipaikkaa Tshekissä 26.12.2019 alkaviin nuorten MM-kisoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle