TUTO-paitaan vahvan paluun tehnyt Salminen - "En olisi koskaan halunnut pois edes lähteä"

MESTIS / Haastattelu
193-senttinen Sami Salminen teki vahvan paluun Kupittaalle, kun TUTO taipui Jokipojille voittolaukauskilpailussa.
Kuva © Timo Savela
Isokokoinen laitahyökkääjä Sami Salminen palasi TUTO-paitaan perjantai-illan ottelussa Jokipoikia vastaan. Isokokoinen laituri viimeisteli kotijoukkueen ainoat maalit niin varsinaisella peliajalla kuin voittolaukauskilpailussa, jossa Jokipojat oli vahvempi korjaten voiton 1−2 lukemin.

Vantaalla alkukauden viettänyt Sami Salminen nautti täysin siemauksin paluusta TUTOn joukkueeseen. Vantaalla alkukauden kuudessa ottelussa kertaalleen maalinteossa onnistunut HIFK:n kasvatti osui heti palattuaan myös perjantai-illan ottelussa. Oma pelaaminen tuntui 25-vuotiaan laiturin mukaan hyvältä.

− Tosi hienolta tuntui ja sellainen raikkaus varmasti huokui itsestäni tänään. Vapautunut olo oli ja pääsi hyvin mukaan peliin, kun kolmella ketjulla vedettiin, Salminen kuvaili paluuottelunsa päätyttyä.

Myös alkukausi Vantaalla oli miehen omien sanojensa mukaan onnistunut, mutta paluu TUTO-paitaan miellytti silti. Salminen ilmaisi halunsa jatkaa TUTOssa jo viime kauden päätteeksi, mutta sopimusta ei silloin syntynyt.

− En olisi koskaan halunnut täältä pois lähteäkään, mutta näin asiat menevät jääkiekossa. Onneksi pääsin nyt mukaan.

Valtavasta loukkaantumissumasta kärsivä TUTO pelasi jälleen kolmella ketjulla. Salminen harmitteli joukkuetta koettelevaa loukkaantumispeikkoa, mutta miehellä on vahva luotto TUTOn tekemiseen. 

− Runkosarja on pitkä ja yritetään rakentaa omaa peliä koko ajan paremmaksi. Keväällähän tämä huipentuu.

− Kunhan saadaan miehiä mukaan sairastuvalta, niin ollaan varmasti todella kova jengi viimeistään keväällä, Salminen paalutti itsevarmasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle