TPS:n upottanut HPK-kapteeni Otto Paajanen: "En edes tiedä, mistä kiekko meni maaliin"

LIIGA / Haastattelu
Otto Paajanen kipparoi HPK:ta toista kauttaan. Arkistokuva.

HPK ja TPS kävivät verisen taiston viidennessä pudotuspelikamppailussa, josta pallokerho jatkoi välieriin. Lopulta ratkaisijaksi nousi hämeenlinnalaisten kapteeni Otto Paajanen jatkoerässä.

− Siinä tuli keskialueen kaato (Valtteri) Puustiselta, ja se tiputti minulle. Latasin vain täysiä enkä edes tiedä mistä kiekko meni maaliin. Sitten Puustinen alkoi tuulettaa, siitähän se riemu repesi. Oli kyllä makea juttu.

HPK oli koko sarjan hivenen niskan päällä etenkin taktisella puolella.

− Sarja ratkesi meidän kärsivällisyyteemme. Meillä on tietyllä tapaa laaja materiaali, jossa neljä kenttää pystyvät rummuttamaan ja tekemään maaleja.

Paajanen nosti esiin myös TPS:n superpelaaja Kaapo Kakon, joka iski sarjassa tehot 4+1.

− Saimme Kaapo Kakkoa vähän edes pimennettyä, vaikka tänäänkin teki aika hienon maalin. Hän oli varmasti sarjan paras pelaaja.

HPK saa vastaansa välierissä joko Tapparan tai Kärpät. Hämeenlinnassa miltei koko uransa viettänyt Paajanen uskoo, että edelliskausien mestarit on mahdollista haastaa.

− Ottelusarjassa yhdenkään pelin jälkeen ei voitu sanoa, että olisimme olleet tyytyväisiä. Tänäänkään emme pelanneet kovin hyvää peliä, mutta toisaalta TPS oli todella hyvä tänään.

Kapteeni aikoo nauttia viikonlopun verran puolivälieräsarjan voitosta.

− Alkuviikolla alkaa keskittyminen välieriin. Kaikilla ei varmasti ole vielä maha täynnä, Paajanen puhkui uskoa tulevaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle