TPS:n Ines Lukkarila kriittisenä vaikean Lukko-pelin jälkeen: "Kaksi ensimmäistä erää olivat tosi vaikeita ja viisikkopeli oli hukassa"

Naisten Liiga / Haastattelu
Ines Lukkarila ei ollut tyytyväinen omiensa esitykseen. Arkistokuva.
Kuva © Timo Savela
Vaikka TPS onnistui voittamaan sarjanousija Lukon Naisten Liigassa, ei turkulaisjoukkueessa tunnelma ollut järin riehakas matsin jälkeen. Lukkarila peräänkuulutti ryhmältä parempaa viisikkopeliä ja asennetta.

TPS onnistui ennakkosuosikkina voittamaan vain vaivoin sarjanousija Lukon. Turkulaisten voittolukemat olivat lopulta 3−2. Hyökkääjä Ines Lukkarila, 21, luonnehti iltapuhdetta vaikeaksi.

− Meillä on kaksi hyvää ylivoimakentällistä, mutta emme saaneet tänään peliä pyörimään. Omasta päästä oli tosi vaikea päästä lähtemään ja vastustaja tuli yllättävän kovaa karvaamaan alivoimallakin. Ehkä siinä emme sitten tienneetkään, mitä tehdä, kommentoi Lukkarila erikoistilanteita lauantain kamppailusta.

Vaikka TPS meni kahden maalin johtoon, onnistui Lukko kampeamaan itsensä tasoihin. Turkulaiset olivat hieman tuuliajolla ja sarjanousija käytti pelin luonnettakin hyväkseen.

− Kaksi ensimmäistä erää olivat tosi vaikeita ja viisikkopeli oli hukassa. Pelimme oli vähän kuritonta ja varmaan asenteessakin oli kaikilla vähän vikaa. Saimme pelata tosi kovaa ja ehkä muutama jäähy jäi tuomareilta viheltämättäkin. Myös yksi meidän maali hylättiin, Lukkarila manasi.

Loppujen lopuksi syyllinen löytyy yleensä peilistä. Tällä kertaa TPS kuitenkin kairasi pisteet ja poistui kaukalosta voittajana.

− Meinasi kaatua peli kyllä omiin virheisiin. Viimeinen erä oli meidän paras ja vaikka oli vaikeaa, niin taistelimme pisteet kotiin. Se on meidän vahvuutemme, että vaikeuksista huolimatta pystymme myös tappioasemasta nousemaan ja kääntämään pelejä. Otamme tästä pelistä kaikki opit talteen ja menemme eteenpäin, Lukkarila lupasi.

TPS matkustaa sunnuntaina Kiekko-Espoon vieraaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle