Savinainen: "Reilu 10 000 ihmistä ja hyvää, viihdyttävää jääkiekkoa"

KHL / Haastattelu
David Sklenicka, Jokerit ottelussa Jokerit - SKA Pietari, 15/10/2021, Hartwall Arena, Helsinki, Suomi. Photo: Joonas Kämäräinen
Kuva © Joonas Kämäräinen
Veli-Matti Savinaisen mielestä edellinen peli painoi hieman Jokereiden jaloissa, mutta pystyi kuitenkin katsomaan ottelua positiivisena kokonaisuutena, ja antoi myös kehut kymmentuhatpäiselle yleislle.

Jokerit ja Pietarin SKA tarjosivat valtavan perjantai-illan trillerin, jossa maaleja tehtailtiin vuoron perään ja lopulta tasainen ottelu päättyi kotiyleisön riemuksi helsinkiläisten jatkoaikavoittoon numeroin 5-4. Veli-Matti Savinaisen mielestä SKA:ta vastaan nousu kolmannen erän tappioasemasta ensin tasoihin ja lopulta jatkoaikavoittoon antoi Jokereille runsaasti itseluottamusta ajatellen ensi tiistain kohtaamista Pietarissa, ja yleisön paluu halliin oli omiaan lisäämään positiivista tunnetta.

"Vaihteleva peli, ehkä se edellinen ottelu näkyi hieman jaloissa. Ensimmäisessä ja toisessa erässä olimme passiivisia, mutta kolmas erä oli mielestäni meidän paras erä", Savinainen totesi. "Hyvä draaman kaari perjantai-iltaan, kymmenentuhatta ihmistä, vastustaja meni minuutti ennen loppua johtoon ja tulimme kuitenkin vielä tasoihin ja voitimme jatkoajalla, niin siinä oli ihmisille hyvä näytös ja varmasti kaikki nauttivat pelistä", Savinainen hehkutti tunnelmaa.

Kolmannen erän tappiosta tasoihin nouseminen aikalisän jälkeen oli jälleen kerran suhteellisen vahva suoritus Jokereilta, etenkin SKA:n kaltaista huippujoukkuetta vastaan alkukauden vaihtelevien otteiden jälkeen.

"(Andrei) Kuzmenko näytti henkilökohtaista yksilötaitoa, mutta meillä on vahva usko omaan tekemiseen. Jos on puolitoista minuuttia jäljellä, niin kyllä siinä ehtii pari paikkaa saada kuudella viittä vastaan", Savinainen kertasi Jokereiden sinnikästä nousua tappioasemasta jatkoaikavoittoon. "Tästä on hyvä jatkaa samalla itseluottamuksella seuraaviin peleihin. Uskotaan vaan omaan tekemiseen siihen asti kun summeri soi."

» Lähetä palautetta toimitukselle