Sanni Rantala avasi pistetilinsä kolmella syöttöpisteellä

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Sanni Rantala teki puolustajan tontilta hyviä nousuja hyökkäyksen tueksi.
Pistetilin avaaminen oli helpotus Sanni Rantalalle, mutta täysosuma jäi vielä puuttumaan. Rantala väläytti osaamistaan nousemalla hyökkäyksen tueksi syvälle vastustajan päähän.

Japania vastaan pelattu ottelu päättyi Suomen voittoon 9–3. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja useampi pelaaja sai pistetilinsä auki. Puolustaja Sanni Rantala onnistui haalimaan ottelussa kolme syöttöpistettä ja helpotus oli nähtävillä pelaajasta.

– Kyllä se oli helpottavaa, kun sai pistetilin auki. Oli kiva taas päästä pelaamaan kiekolla, kun sitä ei oikein päässyt tekemään kahdessa edellisessä ottelussa.

Rantala liikkui vikkelästi jäällä ja olikin useasti hyökkäyksen tukena syvällä vastustajan päässä. Rohkeat nousut edesauttoivat pistetilin karttumista. 

– Olen sellainen hyökkäävä puolustaja eli nousen paljon mukaan hyökkäyksiin. Tämä on ehkä myös vahvuuteni pelaajana.

Japani erosi paljon aiemmista vastustajista ja se näkyi heti myös Suomen otteissa. Rantala pohti syitä siihen, miksi peli oli nyt niin erilaista.

– Varmaan vastustajan vauhti oli suurin muutos verrattuna aiempiin peleihin. Japania vastaan peli oli paljon matalatempoisempaa, niin pääsimme pelaamaan paljon enemmän hyökkäysalueella. Emme myöskään pyörineet omassa päässä läheskään niin paljon, kuin aiemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle