Sanni Hakala tunteikkaana finaalitappion jälkeen: "Näytimme Suomelle ja koko maailmalle, että me taistelemme"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Sanni Hakala pääsi pelaamaan MM-finaalissa monen päivän huilin jälkeen.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Tappio MM-finaalissa ja vieläpä tiukimmalla mahdollisella tavalla sai Sanni Hakalan hiljaiseksi. Sekavan tunnemyrskyn keskeltä selvin viesti, minkä Hakala ilmaisi, oli suuri ylpeys joukkueesta.

− Kyllähän jenkit pyörivät paljon meidän päässämme, mutta silti me näytimme Suomelle ja koko maailmalle, että me taistelemme. Tiukkaa oli, Hakala linjasi.

− Vaikka nyt ei kultaan asti riittänytkään, niin olen todella ylpeä tästä joukkueesta. Tämä on yksi mahtavimmista joukkueista, jossa olen koskaan ollut mukana.

"Muistan tuon ottelun ja tämän turnauksen varmasti koko loppuelämäni."

Hakala aloitti turnauksen tehokkaasti, mutta oli monesta ottelusta sivussa maanantain Sveitsi-ottelussa tulleen aivotärähdyksen takia. MM-finaalissa vikkelä hyökkääjä pääsi kuitenkin irti, ja se maistui.

− Tuntui loistavalta, kun pääsi pelaamaan. Tuli silloin aiemmin sen verran kova tälli, että paluu peleihin oli auki. Vaikken finaalissa niin paljon jäälle päässytkään, niin oli tuo fiilis ihan mahtava.

− En tule unohtamaan tätä ikinä. Muistan tuon ottelun ja tämän turnauksen varmasti koko loppuelämäni, Hakala kertoi tunteikkaana.

Siitä, onko MM-hopea kaiken koetun jälkeen voitetun vai hävityn tuntuinen mitali, ei Hakala osannut heti sanoa.

− Puhalsimme yhteen hiileen ja olemme niin pirun vahva joukkue. Hetki pitää nyt hengähtää, että tajuaa, mitä on saavuttanut. 

» Lähetä palautetta toimitukselle