Samuel Takáč kertasi törmäystä tuomariin: "Onneksi molemmat ovat kunnossa"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Takáčin maaliin johtanut laukaus lähti näin.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Sveitsin ja Slovakian ottelusta ei puuttunut dramatiikkaa. Toisessa erässä linjatuomari Hannu Sormunen joutui jättämään kentän kolaroituaan Samuel Takáčin kanssa.

Samuel Takáčin peli jatkui törmäyksen jälkeenkin, mutta linjatuomari Hannu Sormunen korvattiin varatuomarilla muutama minuutti myöhemmin, kun peliä oli vedetty jonkun aikaa yhdellä linjurilla. Takáč itse näki tilanteen seuraavasti:

− Olin tulossa täyttä vauhtia, kun sain syötön jalkoihini. Katsoin missä kiekko on ja siinä vaiheessa epäonnekseni osuin tuomariin. Onneksi sekä minä että hän ovat kunnossa.

Takáč kertoi hänen käyneen jo keskustelua Sormusen kanssa.

− Hän jätti pelin kesken, mutta tapasin hänet pukuhuoneemme luona ja hän sanoi olevansa ok, Takáč taustoittaa.

Takáčin lisäksi moni muukin slovakialaispelaaja sai kolhuja ottelun aikana. Simon Nemec sai kiekon kasvoihinsa, Jakub Minarik puhalteli Jonas Siegenthalerin taklauksen jälkeen ja Adam Liška joutui Michael Foran polvitaklauksen uhriksi.

− Tämä on kovaa peliä ja sellaista sattuu. Täytyy vain palautua kolhuista ja olla valmiina seuraavaan peliin.

Takáč onnistui pelissä myös maalinteossa kavennettuaan tilanteen lukemiin 3−2 kolmannen erän alussa.

− Sain kiekon maalin takaa ja yritin vain ampua. Se oli onnekas maali, mutta pitää vain jatkaa laukomista, hän kertasi maalitilannetta.

Slovakia pelasi Sveitsiä vastaan 16 minuuttia ja 44 sekuntia ylivoimaa tekemättä maalia, joten on selvää, mihin joukkueen täytyy keskittyä ennen tulevia otteluita, joista seuraava on perjantaina Kazakstania vastaan.

− Meidän täytyy parantaa ylivoimaamme ja tehdä enemmän töitä kuin vastustaja, Takáč tietää.

» Lähetä palautetta toimitukselle