Ruotsin tehomies Nils Höglander: "Pystymme voittamaan kenet tahansa"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Nils Höglander oli rennolla tuulella pelin jälkeen.
Kuva © Leo Runsas
Ruotsin hyökkääjä Nils Höglander iski tehot 2+1 Ruotsin murskatessa Venäjän 6−1. Mies uhkui itseluottamusta pelin jälkeen.

Ruotsi on pelannut vahvasti Helsingin U20-turnauksessa. Ensin kaatui Tšekki 2−1 ja sitten Venäjä 6−1. Hyökkääjä Nils Höglander totesi ykskantaan, että voitot ovat maistuneet hyviltä, mutta sunnuntain Suomi-kamppailu kutkuttaa jo mielessä

− Tuntuu hyvältä. Tänään tuli iso voitto ja huomenna pelaamme Suomea vastaan. Tiedämme heidän olevan kovia ja Suomen kohtaaminen Suomessa on hienoa. Moni ihminen odottaa sitä.

Ruotsilla on turnauksessa vahva nippu, joka on koottu kotimaassa pelaavista kiekkoilijoista. Höglander jakoi kiitosta koko joukkueelle, eikä halunnut nostaa itseään suuremmin esiin.

− Meillä on hyvä joukkue tässä turnauksessa. Painamme vain eteenpäin ja pystymme voittamaan minkä joukkueen hyvänsä. Venäjäkin on hyvä joukkue ja voitimme heidät monella maalilla.

− Oma turnaukseni on mennyt hyvin. Minulla on ollut hyviä esityksiä, mies totesi.

Tšekissä pelattavat tämän vuoden alle 20-vuotiaiden MM-kisat siintävät jo horisontissa ja Höglander antaakin muille maille myrskyvaroituksen. Ruotsi tähtää kisoissa korkealle.

− MM-kisat on iso turnaus ja kaikki tietävät, että Ruotsi on hyvä joukkue. Muitakin hyviä joukkueita tulee turnaukseen, meidän täytyy vain jatkaa samalla lailla ja pystymme voittamaan kenet vain. Menemme pitämään hauskaa ja pelaamaan, mies päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle