Runkosarjan sensaatiopeaaja Jere Innala iski pudotuspelien avausmaalinsa: "Onneksi meni nyt vähän onnekkaasti"

LIIGA / Haastattelu
Jere Innalalla oli myös onnea matkassa.

Yksi liigakauden yllättäjistä, peräti 24 maalia runkosarjassa iskenyt Jere Innala oli ennen lauantaita kerännyt pudotuspeleissä kolme syöttöpisteitä. Maalisarake näytti vielä nollaa, mutta toisessa välieräottelussa Innala vihdoin onnistui.

Maalissa oli tuuriakin mukana, sillä HPK-pakki Markus Niemeläisen laukaus viivasta epäonnistui. Innala osui mailallaan pomppivaan kiekkoon ja ohjasi sen ohi hölmistyneen Tappara-vahti Christian Heljangon.

− Teki kyllä hyvää. On ollut niin paljon paikkoja, eikä oikein ole meinannut mistään mennä. Onneksi nyt meni vähän onnekkaasti. Kun menee maalille, niin sieltähän niitä sitten tulee, Innala totesi.

HPK pelasi huomattavasti vahvemman ottelun kuin torstaina Hakametsässä. Erityisesti kolmas erä oli likimain kotijoukkueen näytöstä ja Tappara sortui paineen alla heikkoihin ratkaisuihin.

− Löysimme vielä pykälän lisää ja jaksoimme pelata. Mitä pidemmälle peli menee, tulee se sitä enemmän näkyviin. Kolmannessa erässä se kääntyi lopullisesti meille.

Avausottelussa HPK:n päätypeli takkusi, mutta kotikaukalossa kulmarallit pyörivät jälleen pitkään.

− Tampereella he saivat vähän liian helposti meidän hyökkäykset katki. Vaikka meillä oli kiekko, niin menetettiin se vähän hölmösti. Nyt saimme pidettyä hyökkäyspelin käynnissä ja väsytettyä vastustajaa. Sitä kautta rupeaa tulemaan niitä paikkoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle