Pettynyt Hrachovina ei ollut juttutuulella paikallispelitappion jälkeen – ”Ei ole positiivista sanottavaa”

LIIGA / Haastattelu
Dominik Hrachovina pysäytti Ilvestä vastaan kaikesta huolimatta 23 laukausta.
Kuva © Juuso Koro
Tampereen kauden ensimmäistä paikallisottelua odotettiin molemmissa leireissä kuin kuuta nousevaa. Luvassa oli paitsi kahden Liigan kärkijoukkueen kohtaaminen, myös kahden HC Kometa Brnosta lähteneen maalivahdin taisto.

Liekö tappio nuoremmalle virkaveljelle, Ilveksen Lukáš Dostálille lisännyt vielä Dominik Hrachovinan harmitusta entisestään, sillä muutoin niin puhelias Tappara-torjuja ei ollut pelin jälkeen lainkaan juttutuulella.

Kauden ensimmäisen paikallisottelun Hrachovina kiteytti nopeasti pakettiin.

− Pelattiin huonosti, vastustaja oli parempi, se oli siinä, Hrachovina totesi.

Paikallistaistoa oli Tampereella odotettu jo pitkään, sillä molemmat joukkueet olivat pelanneet vahvasti ja olivat sarjataulukon kärkipäässä.

Ilmeisesti odotus näkyi pelaajillakin alun hermoiluna, sillä tiukasta puolustuspelaamisesta ei ollut tietoakaan. Ensimmäisen viiden minuutin aikana nähtiin peräti kolme maalia. Ilveksen 2−1-johdon jälkeen molemmat joukkueet löysivät myös puolustuspeliinsä tiiviyttä.

Hrachovina ei osannut analysoida alun hermostuneisuutta.

− Kiekkopelissä käy joskus näin. Täytyy kysyä joltain asiantuntijalta, mitä siinä tapahtui.

Paikallispelistä odotettiin myös kahden tšekkimaalivahdin välistä kohtaamista, sillä myös Ilveksen Lukáš Dostál oli pelannut erittäin vakuuttavasti kauden aiemmissa otteluissa. Samasta joukkueesta Suomeen siirtyneet maalivahdit ovat kaukalon ulkopuolella hyviä ystäviä.

− Vastustajan veskari oli hyvä, siksi Ilves voitti tänään, Hrachovina veisteli.

Puhelimitse tavoitettu Hrachovina pahoitteli, ettei häneltä irronnut paikallispelin jälkeen parempia kommentteja.

− Sori, minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa tästä pelistä. Sovitaanko, että jutellaan lisää joku toinen päivä?

» Lähetä palautetta toimitukselle