Pelkkä henkilökohtainen kehittyminen ei houkutellut Elmeri Erosta HPK:hon: "Täällä pystyy voittamaan, se on iso asia minulle"

LIIGA / Haastattelu
Elmeri Eronen siirtyi HPK:hon tavoitteenaan oma kehitys ja joukkueen menestys.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Roolinsa Liigassa vakiinnuttanut 24-vuotias Elmeri Eronen on pelannut koko uransa TPS:ssä. Turussa rooli on kasvanut jatkuvasti, mutta nyt hän on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen HPK:hon. Oman kehityksensä kannalta hän koki maisemanvaihdoksen tärkeäksi.

− Aika klassikkotilanne. Olen koko urani pelannut TPS:ssä ja nähnyt sen kokonaan. Halusin kehittyä vielä enemmän pelaajana ja nähdä jotain uutta. Kun HPK tuli kuvioihin, niin en siinä hirveästi enää miettinyt mitään. Se oli aika selvää, Eronen kuvailee.

Eronen oli kuullut päävalmentaja Antti Pennasesta hyvää tämän alaisuudessa aiemmin pelanneilta joukkuetovereiltaan. Kokemusta HPK:sta oli toki vastustajan pelaajana. Viimeksi kevään pudotuspelien puolivälierissä.

− HPK on aina ollut yksi vaikeimmista vastustajista. Minua houkutteli kokonaisuus ja se, että porukka on kehittynyt täällä.

Pelkkä henkilökohtainen kehittyminen ei ole Erosen tähtäimessä. Hän haluaa myös voittaa joukkueena.

− Täällä pystyy voittamaan. Ei pelkästään se, että pelaajat kehittyvät. Se on iso asia minulle, Eronen kuvailee syitä HPK:hon saapumiseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle