Pelicansin Otto Nieminen pääsi heti kauden avauksessa pisteille – "Sitä on odottanut koko kesän, että pääsee vihdoin aloittamaan nämä Liigankin pelit"

LIIGA / Haastattelu
Otto Nieminen teki ensimmäisen pisteen Pelicans-paidassa.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)

Pelicansin ykkösketjussa viilettänyt Otto Nieminen, 23, tehoili Helsingin IFK:ta vastaan. Hyökkääjä oli hyvällä tuulella ottelun jälkeen.

– Fiilikset oli tosi hyvät. Sitä on odottanut koko kesän, että pääsee vihdoin aloittamaan nämä Liigankin pelit. Alku oli vähän vaikeampi, pyörittin aika paljon meidän päässä, mutta kyllä se siitä lähti paranemaan ja saatiin maalit siihen.

Illan ykköshahmo oli Pelicansin maalivahti Tomi Karhunen. Hyökkääjä kiitteli usean huipputorjunnan ottanutta maalivahtia.

– Totta kai, siinä oli tosi monta gamesaveria ja oikein näyttäviä. Hän aloitti tosi hyvin kanssa. Iso kiitos hänelle.

HIFK tuli peliin vahvasti ja hallitsi ottelutapahtumia pelin alkupuolella. Nieminen näki niin oman joukkueen kuin vastustajan tekemisessä syitä tähän.

– Se oli ehkä meidänkin huonoutta, että ei päästy niiden paineen alta pois, mutta he tulivat kyllä tosi kovaa. Kyllä se siitä onneksi lähti vähän paranemaan, hyvä jatkaa tästä.

Nopeajalkainen hyökkääjä piti CHL-peleistä saatuja oppeja hyvänä Liigan kauden alkua ajatellen.

– CHL:ssä se peli vähän vaihteli tasoltaan, mutta siitä oli hyvä jatkaa tähän Liigaan. Ja totta kai kolme pistettä HIFK:ta vastaan on kova suoritus.

Nieminen pelasi Pelicansin ykkösketjussa Aleksi Mustosen ja Jesse Mankisen kanssa. Alkukankeuksien jälkeen ketjulla on lähtenyt peli luistamaan.

– Tossa on nyt muutaman kerran vedetty, alku oli ehkä vähän hakemista, mutta koko ajan paranee. Ja tänään saatiin maalikin ensimmäistä kertaan tehtyä.

Muokattu 13.9.2019 kello 22:54, kuva vaihdettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle