Pelicansin Jesse Ylönen sai osumaa ottelun loppuhetkillä: "Ei se tuntunut missään"

LIIGA / Haastattelu
Jesse Ylönen koki kovia ottelun loppuhetkillä.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Montreal Canadiensin varaama Jesse Ylönen pyrki ahnaasti maalintekoon, mutta tulos jäi tänään vaisuksi niin nuorukaiselta kuin joukkueelta.

Pelicansin Jesse Ylönen jäi tiukassa kamppailussa Lukkoa vastaan pisteittä. Pelicans hävisi voittolaukauskilpailussa Lukolle 1−2. Aktiivisesti maalintekoon pyrkinyt hyökkääjä ei ollut tyytyväinen joukkueensa viimeistelyyn maalipaikoissa.

− Kova peli. Siinä olisi ollut paikat tehdä maalit. Ei oltu tarpeeks huolellisia ja tylyjä maalipaikoissa.

Ylösen mukaan joukkue oli hyvin valmistautunut vierasjoukkuetta vastaan. Pelicans hallitsi ottelua maalipaikkojen osalta. Hyökkääjän mukaan joukkueen pelaaminen oli parempaa, kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

− Tiedettiin, että on luisteluvoimainen joukkue, mikä kääntää peliä nopeasti ja siihen oltiin varauduttu. 

− Kyllä se parempaa oli ja ajoittain ihan hyvääkin. Paljon on tietysti parannettavaa.

Ylönen otti ottelun lopussa Lukon puolustajan David Nemecekin tarjoileman taklauksen vastaan, mikä osui hyökkääjää päähän. Nemecek sai kyseisestä taklauksesta 2+10 minuutin rangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta, mutta Ylönen ei pitänyt kyseistä taklausta törkeänä.

− Pitäisi olla paremmin hereillä. Ei siinä mitään, ei se tuntunut missään. Kiekko oli juuri jaloissa, ne ovat vaikeita paikkoja ottaa taklausta vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle