Pelicansin Antti Tyrväinen oli pettynyt omiensa suorituksiin – "Virheitä sattuu liikaa, se on fakta"

LIIGA / Haastattelu
Illan ottelu oli Tyrväiselle Liiga-kauden ensimmäinen.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
Pelicans hävisi kotonaan tylyin lukemin Ilvekselle ja joukkueen peli-ilmeessä oli paljon parannettavaa. Joukkue piti ottelun jälkeen yhteisen palaverin, missä myös hyökkääjä Antti Tyrväinen oli äänessä.

Pelicans hävisi toisen ottelun kotona putkeen, kun Ilves kävi hakemassa 2−7-voiton Lahdesta. Joukkueen kokenut hyökkääjä Antti Tyrväinen, 30, palasi loukkaantumisen jälkeen kaukaloon, mutta ei ollut tyytyväinen oman joukkueen peliin.

− Kyllähän varmaan kaikki näki, että minkälaista tuo meidän peli oli. Virheitä sattuu liikaa, se on fakta.

Pelicansin leirissä tiedettiin, millainen joukkue tulee vastaan, kotijoukkue ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan tähän. Tyrväinen näki selvät syyt, miksi Ilves vei pisteet mukanaan.

− Taitava, nopea, heillä on yhteinen hätä kun koutsi on saanut monoa ja ovat pelanneet alkukauden vähän heikosti. Tiedettiin, että varmasti tulee kaveri kovaa ja aika kovalla kädellä ne meitä rankaisi tänään.

Ottelun jälkeen pelaajilla oli pitkä yhteinen palaveri, missä myös Tyrväinen oli avannut suutaan.

− Käytiin asioita läpi, niin kuin se pitääkin ottaa. Ei me tästä mennä eteenpäin, jos ei asioista keskustella ja niitä ei käydä läpi.

− Välitän tästä joukkueesta ja tästä seurasta. Haluan menestyä täällä ja varmaan jokainen muukin haluaa menestyä ja voittaa täällä. Silloin pitää suuta aukaista ja käydä asioita läpi niin kuin ne ovat.

Tyrväiselle ottelu oli kauden ensimmäinen, hän kärsi alkukauden ylävartalovammasta. Hyökkääjän mukaan pelaaminen maistui hyvältä pitkän tauon jälkeen.

− Itse asiassa ihan ok. Viiteen, kuuteen viikkoon en ole pelannut, kun olen treenannut ja kuntouttanut itseäni. Ennen peliä olin innoissani ja oli kiva pelata, mutta kyllä se tunnelma sitten vähän latistui.

» Lähetä palautetta toimitukselle