Patrik Nemethiä harmitti kielteinen areenapäätös − "Yleisön tuki siellä oli hyvä"

MAAJOUKKUE, NHL / Haastattelu
Patrik Nemeth tuli Ruotsin maajoukkueen avuksi MM-kisoihin.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Arizona Coyotesin tulevaisuus on uhattuna, kun Tempen kaupungissa äänestettiin areenahanketta vastaan. Coyotesia edustava Ruotsin MM-kisapuolustaja Patrik Nemeth ja muut pelaajat ovat näin epävarmoja tulevaisuudestaan.

Tampereen alkulohkossa nähdään kaksi pelaajaa, jotka pelasivat NHL-kaudella Arizona Coyotesin riveissä. Yhdysvaltojen Connor Mackey siirtyi joukkueeseen kesken kauden, mutta ruotsalaispuolustaja Patrik Nemeth sai tasaisesti vastuuta läpi kauden.

Nemeth kommentoi areenahankkeen kaatumista keskiviikon harjoitusten jälkeen.

− Se on ikävää, mutta asiat eivät ole tietenkään minun käsissäni, Nemeth myöntää.

NHL ilmoitti, että liiga ja Coyotesin johtoryhmä keskustevat asioista tulevien viikkojen aikana. Siihen asti Nemeth, jolla on sopimus ensi kaudestakin Coyotesin kanssa, joutuu elämään epätietoisuudessa NHL-kuvioidensa suhteen.

− Minulla ei ole tietoa, mitä seuraavaksi tapahtuu, meidän täytyy odottaa, mitä liiga ja omistajat tekevät, ruotsalaispuolustaja pohtii.

Tällä kaudella Coyotes pelasi ottelunsa paikallisen yliopiston Mullett Arenalla, joka vetää vain noin 5000 katsojaa. Nemethiä areenan pienuus ei häirinnyt.

− Meille pelaajille pelaaminen siellä ei ollut iso ongelma. Keskitymme peliin ja kaukalo on kuitenkin samankokoinen kaikkialla. 

Nemeth myöntääkin, että tunnelma hallissa oli erinomainen, kuten monilla pienillä areenoilla ympäri maailmaa.

− Yleisön tuki siellä oli hyvä, joten siltä osin se oli hauskaa, hän päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle