Pathrik Westerholm onnistui hermostuttamaan Pelicansin maalinteollaan ja tuomarit käytöksellään − "Sitten se oli vain istuttava"

LIIGA / Haastattelu
Pathrik Westerholm osui veljensä syötöstä Pelicans-maaliin.
Kuva © Topi Lainio

Vaikka Lukko saavutti hurjan kymmenen ottelun voittoputken, ei raumalaisten ruotsalaishyökkääjä Pathrik Westerholm lähtenyt haihattelemaan kuuta taivaalta.

− On hyvä voittaa kymmenen peliä putkeen, mutta yritämme pelata joka pelissä niin hyvin kuin pystymme. Kun pelaamme puolustussuuntaan hyvin, niin tiedämme, että meillä on aina mahdollisuus.

Pekka Virran alaisuudessa operoiva Lukko on ollut koko kauden ajan hyvässä vireessä, mutta viime aikojen otteet ovat olleet pysäyttämättömiä.

− Pelaamme tällä hetkellä hyvää lätkää. Muutimme hieman pelitapaamme alkukaudesta ja ne ovat toimineet. Meidän on parannettava joka peliin.

Maalinteossa kaksoisveljensä Ponthus Westerholmin syötöstä onnistunut Pathrik nautti Tondiraban jäähallissa pelaamisesta.

− Täällä oli kiva kaukalo ja hyvä kannattajat. Kaukalo oli täällä melko iso, mutta olen ruotsalainen ja näin ollen tottunut moiseen.

Melko tiukkatahtisessa kamppailussa jaettiin melko paljon jäähyjä. Westerholm sai niistä osansa, kun hänelle tuomittiin avauserän lopulla kampituksesta kaksiminuuttia ja perään kymmenen minuutin rangaistus epäurheilijamaisesta käytöksestä.

− Olin hieman turhautunut saatuani kaksiminuuttisen. Tuomari antoi minulle kympin ja sitten se oli vain istuttava, Westerholm tokaisi.

» Lähetä palautetta toimitukselle