Otto Latvalan mukaan pelin intensiteetti nousi sarja-avauksesta: "Tänään oli enemmän pudotuspelihenkinen ottelu"

LIIGA / Haastattelu
Otto Latvala tunnetaan puolustavana puolustajana.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto

Pelicans päihitti Ilveksen Lahdessa lukemin 3–2 ja tasoitti sarjavoitot. Tappiosta huolimatta tasakentällisin kenttätapahtumat menivät enemmän Ilveksen suuntaan, etenkin maalipaikoista puhuttaessa, mutta Pelicans pystyi tästä huolimatta ottamaan tärkeän kiinnityksen.

Vajaat kaksitoista minuuttia lauantaina pelannut Otto Latvala näki kamppailun kokonaisuudessaan tasaisena.

– Tiukka vääntö oli tänäänkin, mutta tänään kääntyi kaverille.

Sarjan toinen ottelu oli huomattavasti lämmintunnelmaisempi ensimmäiseen otteluun verrattuna. Tämä näkyi erityisesti kovassa kamppailuintensiteetissä ja jatkuvissa nokkapokissa ympäri kaukaloa. Latvalan mukaan pudotuspelitunnelma näkyi kaukalossa eilistä enemmän.

– Kyllä varmasti molemmat joukkueet pystyivät nostamaan tähän päivään niin kamppailupelaamista, kuin pelaamista ylipäätään. Tänään oli enemmän pudotuspelihenkinen ottelu.

Avauserässä nähtiin ikävä tilanne, kun Eemeli Suomi ajautui pää edellä laitaan Ben Bloodin annettua selän puolelta vauhtia. Suomi jäi maahan makaamaan tuskaisen näköisenä, ja poistui hetkeä myöhemmin pukukopin puolelle. Latvalan mukaan tällaisista tilanteista pitää päästä nopeasti eteenpäin.

– Siellä nyt sattuu paljon asioita, ei niihin auta jäädä liikaa kiinni.

Välieräsarja jatkuu ensi viikon torstaina, joten joukkueilla on aikaa palautua ja juonia kuviot kuntoon ennen seuraavaa kohtaamista.

– Ei tässä nyt sen suurempia. Varmasti vähän palautellaan, sitten treenataan ja isketään uudestaan torstaina, Latvala päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle