Onnistumiset ovat siivittäneet "Mäntän Pekka Rinteen" Samuli Tervon hienoon kevätvireeseen

MESTIS / Haastattelu
Samuli Tervolla on tällä hetkellä aihetta hymyyn.
KeuPan ja LeKin "pakastinderbyksikin" ristityssä välieräsarjassa mänttäläisen Koillis-Pirkan Kiekon kasvatti Samuli Tervon huippuotteet ovat olleet suuressa roolissa KeuPan voittojen takana. Tervon mukaan onnistumisten tuoma hyvä vire on vain kasvattanut itseluottamusta.

KeuPa nappasi jo toisen voittonsa välieräsarjassa LeKiä vastaan, kun sarjan toinen kamppailu päättyi isäntien 3–2-voittoon Keuruun jäähallissa. KeuPan parhaimmistoon kuulunut Samuli Tervo harmitteli heikkoa avauserää, mutta jakoi kiitosta sitkeästi taistelleelle joukkueelleen.

– Vaikea lähtö, ensimmäinen erä oli meiltä vaikea alkua lukuun ottamatta. Pystyttiin parantamaan koko ajan ja helvetin hieno taistelu tuohon loppuun.

Vaisuun runkosarjaan peilaten Tervo jakoi näkemyksen KeuPan pelaajiston parantuneesta peli-ilmeestä pudotuspeleissä.

– Tuntuu, että joka jätkä on ihan eri ilmeellä. Tällä hetkellä tämä on aika siistiä. Samaan malliin pitää vain jatkaa.

Myös mänttäläislähtöinen Tervo on petrannut roimasti runkosarjasta. Tänään pitkänhuiskea maalivahti pysäytti 26 LeKin yritystä.

– Ainakin itseluottamusta olen saanut. Tietysti kun on tullut pelejä, niin onnistumiset ovat ruokkineet.

Pakastinderbyn seuraava mittelö on ohjelmassa lauantaina. Tervon mielestä tiukka ottelurytmi sopii miehelle vallan mainiosti.

– Ei käy raskaaksi, se on hyvä vaan.

Välieräsarjan kolmanteen kohtaamisen KeuPa ei voi Tervon mukaan enää jäädä sivustaseuraajaksi avauskiekon pudotessa.

– Lauantaina pitää alusta asti saada tämän ottelun lopun ilme päälle. Taisteluun tämä kuitenkin perustuu. Kun saadaan tuttu rummutus päälle, niin hyvä tulee, Tervo tuumaa lopuksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle