Omatoimivideosulkeiset pitänyt Puustinen iski pudotuspelikevään ensimmäisen osumansa: "Viime kotipelissä oli käytännössä samanlainen tilanne"

LIIGA / Haastattelu
Valtteri Puustinen sai huudattaa kotiyleisöä ottelun alussa.

HPK sai räväkän alun neljännessä finaaliottelussa. Avausosuma syntyi jo reilun neljän minuutin pelaamisen jälkeen. Päätyväännön päätteeksi HPK:n Valtteri Puustinen sai kaivettua kiekon itselleen ja olikin hetkessä nokikkain Kärppien maalivahdin Veini Vehviläisen kanssa.

Puustinen malttoi odottaa maalivahdin ensimmäistä liikettä, jonka jälkeen hänen oli helppo työ nostaa kiekko maaliin. Osuman taustalla oli omatoimivideosulkeiset.

− Jäin vähän kärkkymään, jos pomppisi minulle ja se sattui pomppimaan. Viime kotipelissä oli käytännössä samanlainen tilanne. Yritin puikoista, eikä mennyt. Katsoin kotona tilanteen uudelleen ja ajattelin, että jos veisi pidemmälle, niin saattaisi aueta, Puustinen totesi.

Maali oli lopulta laiha lohtu, sillä Kärpät kuittasi voiton ja ottelusarjan tasoihin. Puustisen mukaan yksi isoista käännekohdista oli Kärppien avauserässä iskemä alivoimamaali.

− Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää siihen ylivoimaan asti. Oli heikko ylivoima meiltä ja kaveri kuittasi tasoihin. Loppuerä pyörittiin omissa. Vähän halpa hinta oli maalilla. Kaverin ei tarvinut paljoa ottaa mustelmia, Puustinen harmitteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle