"Oli tuossa kuivaakin jossain vaiheessa" − helpottunut Tapparan Niko Ojamäki palasi maalisarakkeelle komealla osumalla

LIIGA / Haastattelu
Ojamäki oli helpottunut osumansa jälkeen.
Kuva © Jarno Hietanen
Niko Ojamäki käynnisti Tapparan voittokulun perjantain kärkikamppailussa Kärppiä vastaan. Maalinteon takkuilun kanssa paininut laituri oli silminnähden helpottunut osumansa jälkeen.

Tappara nitisti runkosarjan ykkösjoukkueen Kärpät Hakametsässä käydyssä mittelössä maalein 3−1. Kirvesrintojen avausmaalista vastasi laituri Niko Ojamäki.

− Kärpät on hyvä joukkue, mutta otamme nämä mittarina omalla joukkueellamme. Näitä on hieno lähteä meidän asemassamme haastamaan.

Perjantai-illan voitto oli Tapparalle Kärpistä jo kauden neljäs, eli kaikki runkosarjakohtaamiset ovat kääntyneet tamperelaisille.

− Olemme saaneet heidän maalintekonsa kuriin. Heillä on kuitenkin taitavia poikia. Yritämme pitää kurissa tai sitten vastata heidän vauhtiinsa, molemmat ovat vaihtoehtoja.

− Tämä kertoo siitä, että meidän pitäisi pystyä voittamaan kenet vain ja milloin vain, Ojamäki latasi.

Porilaistaustainen hyökkääjä osui maalipuiden väliin ensimmäistä kertaa sitten tammikuun kahdeksannen päivän.

− Oli tuossa kuivaakin jossain vaiheessa. Töitä tarvitsee tehdä ja luotan, että palkinto tulee aikanaan. Pienen tauon jälkeen maali tuo aina itsevarmuutta, kertasi Ojamäki hymy huulilla maaliaan, jonka jälkeen nähtiin varsin vapautuneet tuuletukset.

Kiekko upposi Justus Annusen selän taakse komean laukauksen seurauksena.

− Hyvä, että pystyn vielä luottamaan siihen, että vetoni voi vielä mennä maalivahdin ohi.

− Jokainen joukkue haluaa olla paalulla, kun mestaruudesta lähdetään pelaamaan keväällä. Olemme pelanneet viimeiset kolme peliä sellaisilla otteilla, joita haluamme esittääkin. Tätä haluamme pelata myös keväällä, Ojamäki päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle