O'Neill: ”Tämä oli yksi parhaista otteluistamme"

KHL / Haastattelu
Brian O'Neill ja Peter Regin saivat tuulettaa SKA-voitossa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokereiden paras pistemies Brian O'Neill oli isossa roolissa SKA-voitossa, kun taituri järjesteli ison tukun maalipaikkoja muille. Yhdysvaltalainen iski myös kamppailun voittomaaliksi jääneen avausosuman.

Perjantai-illan ottelu oli Jokereilta komeaa näytöstä. Joukkueen peli toimi kuin unelma ja se nuiji Pietarin SKA:n jäänrakoon huikealla esityksellä. Etenkin toinen erä oli Jokereilta parasta työtä miesmuistiin.

- Avauserä oli vähän kuin pudotuspeleissä, ja vahti oli kova. Toisessa erässä peli tosin avautui vähän ja saimme maaleja. Pelasimme hyvin puolustuksellista, mikä auttoi saamaan tilanteita hyökkäyspäässä. Myös maalivahtipeli oli loistavaa, Brian O'Neill hymyili ottelun jälkeen.

- Tämä oli yksi parhaista otteluista jokeriaikanani. Toinen oli se, kun voitimme TsSKA:n 4-0 pari vuotta sitten. Koko ottelu oli kliininen esitys. Yleensä SKA:lla on pitkiäkin hallintajaksoja, mutta nyt niitä ei ollut, ja saimme luotua painetta koko ajan.

Jokereiden tämän hetken lentokeliin O'Neill ei osannut nimetä yhtä syytä, vaan se on monen asian summa.

- Olemme terveitä, se on juttu numero yksi. Saimme Niklas Jenseninkin takaisin, hän on sarjan parhaita pelaajia. Olemme puolustaneet hyvin, siitä se lähtee. Kun vielä saamme erikoistilannepelaamista hieman terävämmäksi, on meitä vaikea voittaa

O'Neillin, Peter Reginin ja Jesse Joensuun vitja oli kokonaisuudessaan jälleen Jokereiden paras. Trio pystyi luomaan paikkoja aivan ykkössektoriin, kun syötöt napsuivat lapaan maalin eteen.

- Pelaan kahden hyvän pelaajan kanssa, ja he molemmat osaavat tehdä hyvin tilaa ja hakeutua paikkoihin. Se helpottaa kummasti syöttämistä.

Yhdysvaltalainen onnistui kamppailussa kertaalleen, kun hän iski ylivoimahyökkäyksestä ranteella SKA-vahdin kilpipuolelle.

- Kun ampuu nopeasti poikittaisliikkeestä, niin aina on mahdollisuus onnistua. Onneksi nyt meni sisään.

» Lähetä palautetta toimitukselle