Neljä tehopistettä nakuttanut Ilomäki: "Nautin joka hetkestä"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Ilomäen vitja oli hurjassa iskussa Norjaa vastaan.
Kuva © Samppa Toivonen - https://www.samppas.net
Arttu Ilomäen johtama kakkosvitja oli hyvässä terässä Norjaa vastaan. Yhdessä Eemeli Suomen ja Sakari Mannisen kanssa kolmikko merkkautti tehot 3+6.

Edellisessä ottelussa Rovaniemellä Arttu Ilomäki piti 13. hyökkääjän roolia, eikä päässyt pelaamaan ainuttakaan vaihtoa. Kokkolassa rooli vaihtui kakkosketjun sentteriksi ja meno oli huimaa Sakari Mannisen ja Eemeli Suomen keskellä.

− En ajattele mitään muuta kuin käyvää hetkeä. Nautin joka hetkestä, oli kyseessä harjoitukset tai ottelu. ja pelkästään maajoukkuepaidan pitäminen on hienoa. Luulin kauden olleen jo ohi, Ilomäki tuumi ja suitsutti joukkuetovereitaan,

− Valtaosin joukkue koottu Suomessa pelaavista kiekkoilijoista. Kaikki on laadukkaita pelaajia. Hienoa pelata näiden tyyppien kanssa kun pääsee liikkumaan hyvin ja näkemään kentän, kaikki kunnia heille.

Kokkolassa käyty taisto oli Ilomäen kolmas ottelu maajoukkuepaidassa ja Lukko-hyökkääjä iski tehot 2+2. Vaikka koitokset ovat sujuneet Ilomäen kannalta hyvin, ei 27-vuotias hyökkääjä ajattele niitä.

− Menen tässä hetkessä nauttien että saan olla täällä. Ei olla vain täytemiehinä harjoitusotteluissa, vaan silloin kun on mukana niin näyttää parastaan. Liigastakin löytyy paljon hyviä kiekkoilijoita. Vahvistuksia kovemmista sarjoista tulee jos tulee, mutta se ei ole meidän murheenaihe. Voimme vain mennä ja tehdä parhaamme. Sen näkee sitten, Ilomäki tuumi.

» Lähetä palautetta toimitukselle