NHL-uransa syksyllä aloittava Anton Levtchi: "Mieluummin rullakiekkoa tulen pelaamaan kuin lenkille lähden!"

Muut Sarjat / Haastattelu
Anton Levtchin olemuksesta huokui viikonloppuna nautinto pelaamisesta.
Kuva © Jarno Hietanen
NHL-kauteen valmistautuva Anton Levtchille rullakiekko on loistava tapa viettää aikaa kavereiden kanssa ja nauttia pelaamisesta. Erittäin lajinomainen pelaaminen maittaa lenkkipoluilla juoksemista paremmin, vaikkei sitä kokonaan voi jättääkään pois.

Nappikauden Tapparassa pelannut Anton Levtchi sai palkintokaappiinsa jo toisen SM-kullan, kun Team Haippi voitti Rullakiekon SM-liigan loppuottelussa Koovee Rollersin.

Muiden kiekkoilijoiden tapaan Levtchi nauttii rullakiekossa kavereiden kanssa vietetystä ajasta. Mikäpä huippu-urheilijalle olisikaan mieluisempaa kuin voitonhimon tyydyttäminen yhdessä ystävien kanssa.

− Saa vähän hikeä pintaan ja treenata. Mieluummin tälleen kuin kotona pelata pleikkaria ja tietysti tämä joukkue, kun ollaan kaikki hyviä kavereita, niin päästään yhdessä viettämään aikaa, Levtchi tunnelmoi ennen finaalia.

− Kyllä mä mieluummin tätä tulen pelaamaan kuin lenkille!

Liigan maali- ja pistepörssin voittanut Levtchi lähtee tavoittelemaan paikkaa Florida Panthersin kokoonpanosta. Hän myöntää hyvän ystävänsä Aleksander Barkovin olevan isona apuna asioiden hoidossa, mutta kenenkään reppuselässä hän ei kuitenkaan aio olla.

Levtchillä oli pelien välissä kiirettä, sillä lukuisat juniorit halusivat tähtipelaajan nimikirjoituksen kokoelmiinsa. Kiireestä huolimatta Levtchi huolehti, ettei kukaan jäänyt ilman.

Katso Anton Levtchin haastattelu kokonaisuudessaan YouTube-kanavaltamme:

» Lähetä palautetta toimitukselle