Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"

LIIGA / Haastattelu
Miro Nalli iski Ilveksen toisen maalin. Kuvituskuva.
Kuva © Juuso Koro
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Ilves oli alusta asti niskan päällä ottelussa Sportia vastaan. Molemmilla joukkueilla oli takanaan kahden viikon koronakaranteeni ja tupsukorvat saivat jalkansa paremmin liikkeelle. Loppuluvut Ilvekselle merkattiin numeroin 4−0. Eetu Mäkiniemi torjui joukkueen maalilla nollapelin yli 30 torjunnallaan.

Ilveksen tehomies oli pisteet 1+1 saalistanut Miro Nalli, joka veivasi joukkueensa illan toisen osuman ohi Sport-vahti Niko Hovisen. Entinen Ilves-kasvo Valtteri Viljanen jäi tilanteessa sivustakatsojan rooliin, kun hyökkääjä kirmasi kohti Sport-maalia itsestään katsoen vasemmalta puolelta.

− Pääsin pakilta karkuun ja ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa − ja niin aukesikin, kertasi Nalli osumaansa ottelun jälkeen.

Karanteenissa Nalli luotti tuttuihin juttuihin − sama resepti on käytössä myös tulevassa ottelussa

Karanteenin aiheuttama tauko näkyi Nallin mukaan joukkue pelasi nousujohteisesti ja ottelun loppua kohden pelituntuma kasvoi. Karanteenin aikana Ilves-hyökkääjä ulkoili rajoitusten ja saatujen ohjeiden sallimissa rajoissa ja turvavälejä noudattaen.

− Myös erilaiset Playstation-pelit ja sarjat tulivat tutuiksi. Oli muutama sarja kesken, niin niitä tuli jatkettua. En etsinyt mitään uutta pelattavaa tai katsottavaa, avasi Nalli karanteenin viettotapojaan.

Ilves kohtaa seuraavassa ottelussaan torstaina Lukon, jonka se voitti juuri ennen jäämistään karanteenitauolle. Tuolloin voitto irtosi hurjan nousun myötä numeroin 4−3.

− Täytyy taas alusta asti lähteä kaivamaan, sillä vastassa on sarjakärki. Helppoja pisteitä ei ole luvassa. Teemme paljon hommia ja pelaamme omaa peliämme, niin emmeköhän saa Lukon pelin sekaisin, Nalli virkkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
NHL:n palkkakattoon roima korotus kaudelle 2024–25
9.6.2024 14:33
NHL:n palkkakatto nousee huomattavasti tulevalle kaudelle.
Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.

Lue myös