Mikko Manner: "Minulla oli liikaa tunnetta mukana, valmentamisen laatu varmaan kärsi"

LIIGA / Haastattelu
Mannerin Kärpät oli jälleen tappioasemassa, mutta nousi voittoon.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Kärppien pelaajat tiedostivat jäähyttömyyden tärkeyden. Kuitenkin jo pian ensimmäisen erän puolivälin jälkeen Kärpät oli ottanut jo kolmannen kahden minuutin jäähynsä. Manner otti totuttuun tapaansa syytä omille niskoilleen.

– Minulla oli tunnetta mukana, välillä vähän liikaakin, jolloin laatu varmaan kärsi valmentamisessa, joten ei ollut ihme, että pelaajillakin oli välillä paljon tunnetta mukana. Se ilmapiiri, mitä tällainen finaali tuo on ihan käsittämätöntä, sen takia mekin vietettiin vähän liikaa aikaa jäähyboksissa.

Kärppien vaikeilla hetkillä, tuttu mies oli pelastamassa Kärppiä.

– Tiukka peli, HPK:lla oli omat paikkansa tehdä maalit, mutta Veini Vehviläinen oli niillä hetkillä mies paikallaan.

Kärpät teki lopussa kaksi maalia tyhjiin ja meni vasta reilut 10 minuuttia ennen ottelun loppua pelissä ensimmäisen kerran johtoon. Loppulukemien ei siis pidä antaa hämätä, HPK oli paljon lähempänä voittoa, kuin mitä pelkkiä maalilukuja katsomalla voisi luulla.

– Tiistaina sarja jatkuu ja on mahtava päästä kokemaan Hämeenlinnan hurmosta. Kiekollinen peli heillä on selkäytimessä ja sen kanssa me joudumme koko ajan painimaan, jotta he eivät saisi pitkiä hyökkäyksiä aikaan, Manner sanaili.   

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös