Mikko Lehtonen näkee mahdollisuuden voittoon: "Kaikki tilanteet merkitsevät"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Mikko Lehtonen on ollut puolustuksen tehokkaimpia pelaajia.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Leijonien tehokkaimpiin puolustajiin kuuluva Mikko Lehtonen kertoi omat näkemyksensä Ruotsin kaadosta ja sen ratkaisevista tekijöistä. Lisäksi ensi kaudella Jokereissa kiekkoileva pakki on tyytyväinen kuluneeseen turnaukseen.

Myös puolustaja Mikko Lehtonen linjasi, että lohkon kakkossija on hyvä suoritus, vaikka voiton sähelsivät itse pois.

− Voi olla tyytyväinen pelaamiseen ja olemme pystyneet kehittämään sitä koko ajan. Hyvä jatkaa puolivälieriin,

− Pieniä juttuja pitää parantaa viisikkopelaamisessa. Ylivoima on ollut paikka paikoin hyvää ja vaarallista, vaikka paikkoja on ollut enempäänkin, Lehtonen tuumi joukkueestaan.

Lehtosen mukaan altavastaajana otteluun lähtö on parempi asetelma, ja näkee mahdollisuudet Ruotsin kaatamiseen.

− Pienet asiat korostuvat Ruotsia vastaan. Kaikki tilanteet merkitsevät ja joka vaihto pitää pelata täysillä loppuun saakka,

− Sitkeyttä, taistelevuutta ja kärsivällisyyttä. Tarvitsemme jokaisen pelaajan laittamaan työhaalarit päälleen ja tarvitsemme jokaiselta parhaan mahdollisen suorituksen. Kaikki tietävät, mitä sieltä on tulossa vastaan, mutta voimme yllättää heidät housut kintuissa, Lehtonen analysoi.

Lehtonen odottaa itseltään turnauksen parasta ottelua ja on kokonaisuudessaan tyytyväinen omaan suoritukseensa MM-kisoissa.

− On siellä asioita, joita pitää parantaa, eikä koskaan voi olla liia hyvä. Pääpiirteittäin olen kuitenkin omaan suoritukseen. Tuntuu, että jääkiekko on hyvällä fiiliksellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle