Michelle Karvinen uskoo pelin paranevan koko ajan: "Joskus kaikki on vain oman pään sisällä"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Michelle Karvinen oli ylpeä joukkueesta, joka voitti tuskaisen ottelun Venäjää vastaan 4−0.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Michelle Karvinen näki lauantain Venäjä-ottelussa myös hyviä asioita, vaikka molemminpuolinen jäähyily rikkoi pelin normaalia kulkua. Suomi sai kuitenkin pidettyä pelin paremmin kasassa ja vei ottelun voiton lukemin 4−0.

Suomen peliä rikkoivat lukuisat jäähyt, eikä ylivoimalla tullut tulosta. Hyökkääjä Michelle Karvinen näki pelissä kuitenkin paljon hyviä asioita.

− Olen ylpeä joukkueesta, erityisesti nuorista pelaajista. Oli ilo nähdä, kuinka he pärjäsivät tänään ja millä varmuudella he pelaavat. Jokaisen meidän tulisi ottaa mallia heistä. Oli myös hienoa saada turnauksen ensimmäinen voitto, Karvinen kertoo.

Jäähyjä Suomelle kertyi neljä ja Venäjälle viisi. Ottelussa pelattiin paljon yli- ja alivoimaketjuilla. Ylivoima oli tuskaista, eikä tulosta syntynyt.

− Kun pelissä on paljon jäähyjä, emme tietenkään pääse pelaamaan omissa ketjuissamme niin paljoa. Ne myös sotkevat pelin rytmiä. Kaikesta huolimatta hoidimme tilanteet hyvin, mutta tietenkin jäähyjen määrä vaikuttaa pelin kulkuun.

− Ylivoiman toimivuus on vain ajan kysymys. Joskus kaikki on vain oman pään sisällä ja mielestäni meidän nyt vain täytyy päästä siitä yli, Karvinen pohtii.

Kotikisat vetivät väkeä täyteen myydylle hallille ja tänäänkin yleisö eli hienosti joukkueen mukana.

− Yleisöstä saa paljon energiaa kentälle, tuntuu melkein siltä, kuin olisi kuudes pelaaja jäällä. Tästä täytyy tietenkin ottaa kaikki hyöty irti. 

» Lähetä palautetta toimitukselle