Michelle Karvinen iloitsi Naisleijonien kehityksen tuloksesta: "Mitalin voittaminen on meille iso askel"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Michelle Karvinen (vas.), Petra Nieminen ja Susanna Tapani pelasivat jälleen yhdessä. Arkistokuva.
Kuva © Topi Lainio

Naisleijonat palasi kaksien kisojen kuivuuden jälkeen takaisin MM-mitalikantaan, kun se voitti jännitysnäytelmässä Tšekin 3−2 voittomaalikilpailun jälkeen. Konkarihyökkääjä Michelle Karvisen tunnelmat olivat korkealla mitalien ratkettua.

− Nyt tuntuu todella hyvältä! Meillä oli hyvä prosessi, joka kesti läpi koko turnauksen ja tulimme koko ajan paremmiksi. Tänään se kantoi hedelmää. Mitalin voittaminen on meille iso askel, mutta janoamme totta kai enemmän.

Vaikka Suomi vei peliä, sai laukauksia ja loi tilanteita, ei joukkue saanut peliä ratkaistua varsinaisella peliajalla. Tšekki pelasi sitkeästi ja pysyi tuloksessa mukana.

− Mikä tärkeintä, emme panikoineet. Peli aaltoili puolelta toiselle, mutta pysyimme suunnitelmassamme. Lopulta saimme voiton, ja se on meille iso juttu matkalla eteenpäin, Karvinen tuumi.

Karvinen palasi täksi kaudeksi maajoukkueeseen pitkän tauon jälkeen. Naisleijonien kokeneimpiin lukeutuva hyökkääjä pitää tärkeänä, ettei hyvä kehityskulku pysähdy.

− On tämä minulle todella erityistä. Eii ollut helppoa tulla takaisin, mutta olen nauttinut joka hetkestä ja olen tosi ylpeä joukkueesta. Nyt nautimme tästä yhdessä ja mietimme, mitä voimme tulevaisuudessa tehdä paremmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle