Markus Nurmi TPS:n ahdingosta: "Jotain on selvästi tehtävä"

LIIGA / Haastattelu
Kertaalleen sai Markus Nurmi tuuletella maaliaan Ilvestä vastaan.
Kuva © Timo Savela
TPS:n ahdinko jatkuu, eikä valmentajanvaihto ei ole vielä ehtinyt tuottamaan haluttua muutosta. Maaottelutauko tulee sopivaan aikaan, sillä nyt joukkue pääsee opiskelemaan rauhassa uuden valmentajansa pelikirjaa.

Markus Nurmi oli lauantaina TPS – Ilves -ottelun harvoja turkulaisonnistujia. Hän teki töitä voimakkaasti molempiin suuntiin ja merkkautti nimiinsä isäntien ainokaiseksi jääneen maalinkin.

TPS kyllä yritti laittaa kovassa vireessä olevalle Ilvekselle kampoihin, mutta ei onnistunut viimeistelyssään riittävän tehokkaasti.

− "On kyllä todella huonot fiilikset, kyllä tulee tauko todella hyvään paikkaan", manasi Nurmi ottelun jälkeisessä videohaastattelussa. "Kaveri oli tänään tehokas, meillä taitaa olla jonkinmoinen lukko päällä", jatkoi hän vielä.

TPS pelasi nyt toisen ottelunsa uuden päävalmentajansa Marko Virtasen johdolla. Virtanen oli ollut tehtävässään vasta reilun vuorokauden, joten kovin paljoa ei valmentajanvaihdos ollut vielä saanut aikaan.

− "Eihän sitä nyt yhdessä päivässä paljon mitään tapahdu, mutta ainahan jokainen valmentaja tuo jotain uutta. Jotain on selvästi tehtävä ja muutosta tulee varmasti", avasi Nurmi mietteitään valmentajan vaihdoksesta.

TPS:n kannattajaryhmä jaksoi kannustaa omiaan ottelun loppuun asti, toki häviten äänen voimakkuudessa satamäärin paikan päälle saapuneille Ilves-kannattajille. Kannattajat kuitenkin näyttivät, että seisovat joukkueen takana ja ovat valmiita tukemaan heitä.

− "Tosi kiitollisia ollaan tämän illan tuesta, kyllä hattua nostan meidän kannattajillemme", kiitteli Nurmikin kannattajapäädyn toimintaa.

Katso alla olevalta videolta Markus Nurmen koko haastattelu.

» Lähetä palautetta toimitukselle