Kankaanperä nautti Kuhdan juhlaottelun tunnelmasta: "Hieno kaveri ja hieno ilta oli"

LIIGA / Haastattelu
Kankaanperä kertasi ottelun jälkeen peliä ja muisteli paidan kattoon saanutta Kuhtaa.
Markus Kankaanperä raatoi paljon alivoimalla Tapparaa vastaan. Hän oli tyytyväinen koko joukkueen puolustusasenteeseen. Isokin mies herkistyi Kimmo Kuhdan juhlallisuuksien aikana.

Markus Kankaanperä, mitkä fiilikset jäi Kiben juhlaottelusta?

- Hyvät fiilikset. Oli aika spesiaali-ilta. Viime kotipelin jälkeen käytiin aika paljon asioita. Oli aika kyykkäys viimeksi niin henkisesti kuin pelillisestikin. Hieno korjaus ja ei tuossa nyt tarvinnut hirveästi täällä kopissa mesota.

- Oli niin hieno tilaisuus ennen peliä, niin joka jätkällä silmä paloi.
Siinä kehotettiinkin, että imetään kaikki siitä, ja sitten keskitytään. Kun kiekko tippuu jäähän, niin aloitetaan saman tien. Aika hyvin oltiin hereillä tänään.

Teillä tuntui olevan puolustusasenne kohdillaan.

- Oli hyvä tasapaino ja tehtiin sovittuja asioita ja autettiin. Tuosta otetaan hyvät jutut ja nautitaan vielä neljä minuuttia, ja sitten huomista peliä kohti.

Tappara pääsi viidesti ylivoimalle. Onnistuitte nollaamaan Tapparan YV:n.

- Meillä tekee valmennusjohto hyvää duunia. Tiedettiin aika tasan tarkkaan, mitä sieltä tulee. Niin kuin puolustuspeli yleensäkin, se on asennepelaamista alivoima aika pitkälle. Se oli kohdillaan tänään ja viimeisenä lukkona sitten maalivahti otti muutaman aika hyvä seivin tänään. Ruvetaan pikkuhiljaa oppimaan, mitä kaverit tekevät vierellä, niin alivoima paranee koko ajan.

Kerro vielä illan juhlakalusta, entisestä pelikaveristasi, Kimmo Kuhdasta.

- Puheissa ennen peliä tuli aika hyvin ilmi Kiben arvot: perhe ja kaverit, välittäminen – ennen kaikkea tämä seura, IFK. Kyllä mä allekirjoitan ihan kaikki nuo puheet.

- Hyvä värittäjä. Ei kyllä ikinä jäänyt sanattomaksi missään tilanteessa. Hieno kaveri ja hieno ilta oli. Kyllä vähän herkistyin. Tuli kylmät väreet siinä alussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle