Marko Anttila palasi jäälle Jussi Olkinuoran harjoituspaidassa – leijonasankari tarvitsee lisää harjoituksia ennen peleihin pääsyä

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Marko Anttila herätti huomiota poikkeavalla harjoituspaidalla.

Leijonien keskiviikon jääharjoituksessa katseet kohdistuivat edellisiltana koronaeristyksestä vapautuneeseen Marko Anttilaan.

Kevään 2019 kultasankari esiintyi muista kenttäpelaajista poiketen harmaassa harjoituspaidassa, joka paljastui lopulta myös eristyksessä olleen maalivahdin Jussi Olkinuoran paidaksi.

– Ilmeisesti tilanne on se, että harjoituspaitoja on saatu melko rajallinen määrä, Anttila kertoi erikoisen paitavalinnan syyksi.

Eristyksessä ollessaan Anttila kulutti aikaansa muun muassa kuntopyörää polkemalla ja kyykkysarjoja tekemällä.

– Yllättävän mukavasti siellä kuitenkin meni. Päivärutiinit olivat aika selvät, kun ruoka tuli tiettyyn aikaan ja niin edelleen.

Viikon takamatka

Viikon hotellieristyksen jälkeen Anttila kuvaili tuntuman jäähän löytyneen yllättävän hyvin.

– Tuntuma tuli nopeasti, kun koko kausi on urheiltu. Alussa toki tuli vähän vauhti silmille, kun maajoukkueessa mennään nykyään niin kovaa.

– Kova halu oli päästä tänne ja urheilla täällä. Tästä lähdetään rakentamaan, Anttila iloitsi.

Torstain ottelussa Slovakiaa vastaan Anttila ei vielä pelaa, koska eristyksestä aiheutunutta tuntuman puutetta pitää paikata vielä harjoituksissa.

– Tässä ollaan nyt kärsivällisiä. Minun täytyy saada jäätä alle, kun muilla on jo viikko harjoituksia alla. Muutaman harjoituksen tässä tarvitsee vielä, kun taso on niin kova. 

» Lähetä palautetta toimitukselle