Marjamäki suitsutti Juvosen otteita viidestä päästetystä takaiskusta huolimatta: "Oli tärkeää nähdä, miten hän reagoi tällaisessa tilanteessa"

KHL / Haastattelu
Janne Juvosen asenne vakuutti päävalmentaja Lauri Marjamäen.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerien 6−5-vierasvoitto Kunlunista oli päävalmentajan mielestä kasvutarina.

Jokerit haki Kunlunin vieraana 6−5-vierasvoiton, mutta joukkueen päävalmentajaa Lauri Marjamäkeä luonnollisesti huolestutti viisi päästettyä maalia.

− Päästimme liian monta maalia, Marjamäki tiivisti.

Kunlunin italialaiskanadalainen päävalmentaja Ivano Zanatta puolestaan painotti, että jatkossa Kunlunin pitää pystyä puolustamaan paremmin. Neljästä ensimmäisestä ottelustaan kiinalaisjoukkue on kerännyt vasta kaksi sarjapistettä.

Jokerien maalilla pelannut Janne Juvonen sai asenteestaan Marjamäeltä puhtaat paperit.

− Alku ei ollut hänelle missään nimessä helppo. Oli tärkeää nähdä, miten hän reagoi tällaisessa tilanteessa. Hän on tehnyt erittäin vahvaa tuloa Jokereihin, Marjamäki kehui.

− Lopun 30 peliminuuttia meni Juvoselta hyvin. Meidän pitää puolustaa paremmin.

Maali-iloittelusta huolimatta Marjamäki oli silti tyytyväinen kahteen sarjapisteeseen ja kuuteen tehtyyn maaliin. Marjamäen mielestä joukkue myös kasvoi yhteen illan aikana.

− Meillä on uusi joukkue, eikä meillä ole ollut kuin kuusi viikkoa aikaa hitsautua yhteen. Siksi meille menikin monta maalia.

− Kahden edellisen ottelun voittoon olen tyytyväinen, mutta tarvitsemme kokemusta. Otteemme heilahtelevat ylös ja alas, joten tarvitsemme tasaisuutta.

Ylihuomenna Jokerit kohtaa hallitsevan mestarin Avangard Omskin vieraskentällä. Marjamäen ajatukset olivat vielä Kunlun-ottelun analysoinnissa, mutta lauantai tulee vastaan pian.

− KHL:n hallitseva mestari on vastassa vierasluolassa. Latauksemme pitää olla huipussaan. Pelin parantaminen ja tasaisemmat otteet ovat tärkeitä teemoja. Tarkoitus on ottaa Omskilta kaksi sarjapistettä ja lähteä sitten kotia kohti, Marjamäki paalutti.

» Lähetä palautetta toimitukselle