Maalitilinsä Leijonissa avannut Turkulainen: "Kaksijakoiset fiilikset jäi"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Jerry Turkulainen pääsi pelaamaan viikonlopun molemmat ottelut.
Kuva © Tiia Mahkonen

Leijonat päätti isänpäivänä turnauksen vahvaan voittoon Ruotsista. Vaikka tulos ei mieltä lämmitä, oli turnaus makea päättää voitokkaasti.

− Aika kaksijakoiset fiilikset jäi. Eilen kaveri oli lukemien verran parempia. Tänään oli kyllä erittäin pirteä esitys meiltä ja hyvin hoidimme tilanteet. Porukkaa oli hallissa ja oikein hienoa että saimme voiton, Jerry Turkulainen kiteytti viikonlopun ottelut.

Leijonat kohtasi Sveitsin torstaina. Ottelu päättyi katkeraan tappioon voittolaukauskilpailussa.

− Sveitsi-ottelua seurasin tuolta ylempää. Sinne näytti aika staattiselta ottelulta, en osaa sen enempää arvioida. Pääasia, että voitimme tänään. Ottelu kerrallaan kuitenkin
näitä turnauksia mennään. Sehän tässä pääosin tarkoitus on. Mitataan omaa tasoa ja nähdään missä mennään, Turkulainen kommentoi.

Turkulaisen kausi Jyväskylässä on lähtenyt yksilöllisesti erinomaisesti. 24-vuotias laituri on tehtaillut 20 ottelussa 20 tehopistettä ja onnistui jatkamaan hyvää tahtiaan maajoukkueessa iskemällä Tšekkiä vastaan maalin ylivoimalla.

− Olen ollut ihan tyytyväinen henkilökohtaiseen pelaamiseen ja meidän kentälliseen Jyväskylässä. Sain vielä eilen lauottua maalinkin, joten hyvä fiilis jäi kaiken kaikkiaan tästä koko turnauksesta. Koetetaan saada sama vaihe päälle myös Jyväskylässä, Turkulainen päätti.

Maali oli Turkulaisen ensimmäinen aikuisten maajoukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle