Loukkaantumisestaan toipunut superlupaus Anton Lundell palasi tositoimiin: "Tuntui todella hyvältä heti alusta asti"

LIIGA / Haastattelu
Anton Lundellin katse on keväässä.
Anton Lundell palasi HIFK:n kokoonpanoon. Superlupaus pelasi hyvin, vaikka voitto jäikin ottamatta. Alle 20-vuotiaiden MM-kisojen jäätyä väliin, on tähtäin pitkällä keväällä.

Marraskuun lopulla kyynärpäänsä loukannut Anton Lundell palasi lauantaina kaukaloon. Hämeenlinnassa pelatun HPK−HIFK -ottelun jälkeen superlupaus oli tyytyväinen, vaikka tappio tulikin lopulta voittomaalikilpailussa.

− Onhan tätä odotettu, Lundell myhäili.

Lundell pelasi Michael Keräsen ja Iikka Kangasniemen välissä. HIFK vyörytti hyökkäyspeliään kaksi erää miten tahtoi, mutta maalit jäivät uupumaan. 

− Tuntui todella hyvältä heti alusta asti. Saimme luotua hyvin paikkoja, eikä ne maalitkaan kaukana olleet, Lundell analysoi.

Koska sentterin vamma oli kädessä, pystyi hän pitämään kuntoaan yllä kuntoutuksen ajan.

− Kuntoutus meni hyvin. Pystyin tekemään kuntoharjoituksia ja treenaamaan jalkoja paljon. Jäälläkin pystyin olemaan jonkin verran.

Loukkaantuminen toi Lundellille mukanaan ison pettymyksen. Liigaotteluiden lisäksi häneltä jäi alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut väliin. Hän on seurannut Nuorten Leijonien otteita sen, mitä HIFK:n harjoitusohjelma on sallinut.

− Mielestäni peli on näyttänyt hyvältä. Etenkin Yhdysvaltoja vastaan oli hyvä peli. Pidän nyt peukkuja ja toivotan tsemppiä peleihin.

− Olihan se iso pettymys, että en päässyt sinne itse. Nyt vain katseet eteenpäin, Lundell totesi.

Yhden kauden päätavoitteista mentyä romukoppaan, on katseet siirretty jo kevääseen ja pitkälle. Lundellilla on HIFK:n kanssa yksi välietappi ennen kesän NHL-varaustilaisuutta, jossa hänet odotetaan varattavan ensimmäisellä kierroksella.

− Joukkueen kanssa tavoite on mennä päätyyn saakka. Henkilökohtaisesti tavoitteena on pikku hiljaa askel kerrallaan nousta enemmän esiin, Lundell totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle