Logan Cooley yritti ilmaveiviä nuorten MM-kisoissa − "Jos voisin lyödä vetoa, menisin Vegasiin ja pistäisin pari sataa tiskiin"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Red Savage kommentoi Logan Cooleyn ilmaveiviyritystä ottelun jälkeen.
Kuva © Tiia Honkamaa tiia.honkamaa@jatkoaika.com

Yhdysvallat murjoi lauantain ensimmäisessä ottelussa nuorten MM-jäillä Itävallan jäänrakoon tylysti numeroin 7−0. Jo avauserässä yhdysvaltalaiset iskivät riittävästi maaleja tuloksen pönkittämiseen. Pelaajisto oli syystäkin tyytyväinen kamppailun tauottua.

− Olemme joukkueena tosi läheisiä. Huolehdimme kaikki toisistamme ja teemme töitä läpi jokaisen ottelun. Kyse on karvaustilanteista, kaksinkamppailuista ja sen sellaisesta. Ryhmällämme on kova intensiteetti, Matthew Coronato kertoi.

Yhdysvaltojen joukkueen yksi kirkkaimmista tähdistä, Arizona Coyotesin koko tämän vuoden varaustilaisuuden kolmantena varaama Logan Cooley, 18, yritti ensimmäisessä erässä ilmaveiviä ohi Itävallan maalivahti Leonhard Sommerin.

− Hänellä oli hyvä paikka avauserässä! Hän on erityinen pelaaja ja on hienoa nähdä hänen pelaavan, Carter Mazur hehkutti.

Myös muut yhdysvaltalaisnuoret yhtyivät kehukuoroon.

− Häntä on hauska katsoa. Hän tekee uskomattomia asioita jäällä. Jos voisin lyödä vetoa, menisin Vegasiin ja pistäisin pari sataa tiskiin, että hän onnistuu ilmaveivissä vielä täällä. Red Savage pamautti.

Cooley haki Mikael Granlundin suomalaisille tutuksi tekemää temppua useampaankin otteeseen.

− Hän yritti sitä (ilmaveiviä) pari kertaa tänään. Jää nähtäväksi, onnistuuko hän. Hänellä todella on taidot tehdä se, Coronato sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle