Linnea Melotindos palasi alaraajavamman jäljiltä tositoimiin huilattuaan yli puolet runkosarjasta − "Pitää nauttia joka hetkestä, kun saa olla jäällä"

Naisten Liiga / Haastattelu
Linnea Melotindos Naisten Liigan kauden avauksessa.

Ilves päihitti TPS:n kotikentällään jatkoajalla numeroin 5−4. Tupsukorvien riveissä viiletti pitkästä aikaa hyökkääjä Linnea Melotindos.

− Hyvä fiilis tällä hetkellä! Kolmea pistettä lähdimme hakemaan, mutta kaksikin kelpaa tähän väliin ihan hyvin.

22-vuotias hyökkääjä pelasi edellisen ottelunsa 1. lokakuuta KalPaa vastaan. Loukkaantumisen seurauksena Melotindos oli pitkän tovin poissa pelikentiltä. Hän olikin maltillinen arvioidessaan omia otteitaan paluupelin jälkeen.

− Jos on ollut puoli kautta sivussa, ei voi odottaa mitään ylimäärästä. Olen ihan tyytyväinen omaan suoritukseeni.

Kaikkiaan Melotindos oli sivussa 21 ottelusta ja lauantain TPS-mittelö oli hänen kautensa kahdeksas peli. Naisten Liigan runkosarjassa pelataan 36 ottelua. Ilves on lauantain kamppailu mukaan lukien pelannut nyt 29 peliä. Sunnuntaina on edessä 30.

Runkosarjan loppurutistus

Melotindos uhkuu askiin palattuaan peli-intoa. Lokakuun alussa tullut loukkaantuminen ei enää rasita arjessa.

− Vähän oli alaraajavammaa, mutta se on jo taakse jäänyttä elämää. Nyt olen täydessä kunnossa. Tauko oli kohdalleni ihan hyvä.

Naisten Liiga oli tauolla 11. joulukuuta − 21. tammikuuta. Yli kuukauden paussi saattoi olla hyvä juuri Melotindoksen kaltaisille loukkaantumisesta toipuville pelureille.

Linnea Melotindos pelasi edellisen kerran 1. lokakuuta KalPaa vastaan.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Ilveksellä on runkosarjan osalta seitsemän ottelua jäljellä. Sarjataulukossa se majailee viidentenä.

− Lähdemme haastamaan kaikkia joukkueita ja haluamme voittaa kaikki sekä parantaa omaa peliämme. Runkosarjan jälkeen alkavat sitten ne pelit, joissa voitoilla on oikeasti merkitystä, Melotindos virkkoi.

Peleistä pitää nauttia

Melotindos on nyt tehnyt pelaamissaan kahdeksassa ottelussa tehot 1+2. Paluumittelössä TPS:ää vastaan syntyi yksi syöttöpiste. Hyökkääjä puntaroi, mitä häneltä sopii odottaa tulevissa otteluissa.

− Varmaan sellaista hyvää riistämistä ja karvaamista vastustajan päädyssä. Kun on ollut pitkään pois, niin pitää osata nauttia tästä. Tämäkin kausi on jo loppupuolella. Pitää nauttia joka hetkestä, kun saa olla jäällä. Hävittävääkään ei ole, Melotindos tiesi.

Ilves kohtaa turkulaiset heti uudelleen sunnuntaina, mutta vieraskentällä.

− Pelasimme kokonaisuudessaan hyvin, joten otamme vauhdin mukaan seuraavaan peliin, niin eiköhän sillä tule kolme pistettä, Melotindos sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös