Lindbohm avausmaalistaan: "Pennanenhan sen viime hetkellä keksi ja veti ässän hihasta..."

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Puolustaja Petteri Lindbohm tasoitti ottelun ylivoimalla.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Kisaisännät siirtyivät ottelussa johtoon, mutta ensimmäisellä ylivoimalla Leijonien puolustaja Petteri Lindbohm sai irtokiekon haltuunsa ja tasoitti lukemat.

− Oli kiva tehdä yksi maali. Kevin Lankinen pelasi hemmetin hyvin maalilla tänään ja Kaapo Kakko, on se uskomaton kaveri. Ihanaa katsoa tuollaista taituruutta. Varmasti tehnyt kovasti töitä, ei se muuten täällä olisi.

– Muistan kun itse olin tuon ikäinen, niin pystyin vain unelmoimaan näistä otteluista. On heillä myös itsevarmuutta kentällä, Lindbohm kehui joukkuekavereitaan ja analysoi turnauksen ensimmäistä maaliaan.

− Sattui kivasti pomppimaan lapaani. Jos tuosta paikasta olisin epäonnistunut, niin varmasti olisi tullut sanomista.

Kysyttäessä, että pitikö Lindbohmin mennä näyttämään hyökkääjille mallia kuinka irtokiekot lyödään maaliin, meno muuttui kummelimaiseksi.

− (Antti) Pennanenhan sen viime hetkellä keksi ja veti ässän hihasta todeten, että 'Lindbohm, mene jäälle ja tee yksi maali', raamikas pakki heitti.

HC Lausannen pakki oli todella tyytyväinen tähän mennessä joukkueen sisäiseen kemiaan ja henkeen.

− Meillä on tosi hyvä meininki. Tottakai pari voittoa tähän alkuun auttaa asiaa. Isoja asioita, mutta yhdessä teemme paljon hommia niin katsotaan mihin se riittää.

Leijonilla on edessään välipäivä, jonka jälkeen vastaan asettuu maanantain ensimmäisessä ottelussa Yhdysvallat.

» Lähetä palautetta toimitukselle