Leijonissa ensikertalaisena luistellut Räsänen nautti kokemuksesta − "Ei tempo yllättänyt, siihen kyllä osasi valmistautua"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Räsänen pelasi Karjala-turnauksessa Tšekkiä ja Ruotsia vastaan.
Kuva © Tiia Mahkonen

Aapeli Räsänen pääsi pelaamaan turnauksen viimeisessä kahdessa ottelussa. Vaikka tehopisteitä ei KalPan hyökkääjälle kertynyt, jäi turnaus Räsäselle mieleen positiivisessa valossa.

− Pelasimme hyvin ehjän pelin tänään. Pidimme Ruotsin aika vähissä paikoissa. Turnaus aina hienoa päättää voittoon, ja vielä isänpäivänä. Hieno työpuhde meiltä tänään, 

− Hieno kokemus oli kyllä. Kovia otteluita niin kuin pitääkin olla. Joka joukkueessa on taitavia jätkiä ja kovia pelaajia. Hienoa oli pelata, Räsänen kommentoi voittoa Ruotsista ja kiteytti fiilikset ensimmäisestä tunauksestaan maajoukkuepaidassa.

Räsänen aloitti turnauksessa viikonlopun otteluissa samassa kentässä Jerry Turkulaisen, Joose Antosen ja Eetu Liukkaan kanssa. Loukkaantumisten ja otteluiden edetessä kokoonpanoissa oli kosolti muutosta.

− Kentälliset elivät turnauksen aikana, joka on ihan tavanomainen toimenpide. Hyviä pelimiehiä oli ja hienoa pelata heidän kanssaan. Oli vähän erilaisia kombinaatioita. Vähän
kuitenkin tuntuu siltä että olisi voinut itse pelata vähän paremmin, kommentoi Räsänen.

Räsänen avasi, miksi jäi tunne että olisi voinut pelata paremminkin.

− Ei tempo yllättänyt, siihen kyllä osasi valmistautua. Kaikilla joukkueilla oli hyviä pelaajia ja sitä kautta pelivaade on iso. Tottakai uuteen pelityyliin menee aikaa sopeutua.

Kaiken kaikkiaan Räsänen jää muistelemaan turnausta lämmöllä.

− Kyllä tästä kokemuksesta jää paljon eväitä reppuun. Toivottavasti pystyy viemään ne tuonne omaan arkeen ja kehittymään pelaajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle