Kokenut jätti Marko Anttila ei ole huolissaan viikonlopun hurjasta tahdista − "Toivotaan, että se kääntyy, tehdään kaikki sen eteen"

KHL / Haastattelu
Anttilan mukaan tunnelma kohosi Maamme-laulusta.
Kuva © Joonas Kämäräinen

Kokenut Marko Anttila, 34, oli mielissään Tondiraba-areenalle kehkeytyneestä kiekkokarnevaalin avausosasta.

− Kivaahan tämä on, että kannattajat pääsevät tänne Tallinnaan viikonlopuksi ja näkevät kaksi peliä. Hieno tapahtuma, Anttila puheli.

Noin 5800 katsojaa sisäänsä ottava areena ei ollut perjantaina täynnä, mutta tunnelmassa se ei näkynyt.

− Ei sitä huomannut, ettei halli ollut täynnä. Hyvä tunnelma alkoi jo Maamme-laulusta. Taisivat molemmat kannattajaryhmät laulaa äänekkäästi.

Tallinna on suomalaisturisteille tunnetusti mieluisa ajanviettopaikka ja aktiviteetitkin puoltavat yleensä viihtymistä.

− Meno on varmasti ollut kannattajilla katossa koko viikonlopun. Meillä on kuitenkin paljon pelejä tässä, että periaatteessa tässä ei ole meille mitään uutta. Keskitymme peleihin koko ajan, mutta fanit pääsevät vähän rentoutumaan ja saavat erilaista tunnelmaa.

Kaksimetrisen Anttilan tapauksessa voisi kuvitella, että huomenna lauantaina kello 15 alkava toinen ottelu tulisi liian aikaisin ja kroppa ei kääntyisi pelivaihteelle niin sukkelasti. Ammattiurheilija kuitenkin osaa asiansa.

− Toivotaan, että se kääntyy. Tehdään kaikki sen eteen: palautellaan ja syödään hyvin. En näe tilanteessa ongelmaa, sillä se on vastustajalle samanlainen. Olemme varmasti valmiita huomenna.

» Lähetä palautetta toimitukselle