Kiia Narisen tasoitusmaali siivitti Ilveksen tunteikkaaseen voittoon − "Siitä tuli sellainen pieni vapautuneisuus"

Naisten Liiga / Haastattelu
Kiia Narinen on Ilveksen työteliäs hyökkääjä.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Ilves nousi Naisten Liigassa sunnuntaina loppumetreillä tasoihin ja voittoon jatkoajalla Kärpistä. Tärkeän tasoitusosuman kolmannen erän lopussa iski Kiia Narinen.

− Onhan tämä hienoa! Meillä oli tänään tosi hieno joukkuehenki ja oli mahtavat pirskeet nyt pelin jälkeen. Kyllä tällaisesta nauttii, hyökkääjä tunnelmoi musiikin pauhatessa taustalla, kun joukkue juhli dramaattisten käänteiden kautta tullutta voittoa.

Tupsukorvat tuulettivat Narisen osumaa suurieleisesti. Kaikesta näki, että joukkueen sielu vapautui ja jonkinasteinen mörkö hehahti tiehensä. Narinen nautti tasoitusmaalin syntyhetkellä täysin siemauksin.

− Olihan se aika hienoa, kun oli muuten niin tasaista vääntöä. Siitä tuli sellainen pieni vapautuneisuus, kun sai kiekon maaliin.

Ilveksellä oli Kärpät-otteluun lähdettäessä alla ruma 0−5-tappio HPK:ta vastaan lauantailta.

− Otimme sieltä hyvät jutut mukaan ja jatkoimme tähän päivään. Hienoa, että saimme voiton kairattua, Narinen tiivisti.

Lappeenrantalaislähtöisellä Narisella on käynnissä kolmas kausi Ilveksessä. Hän on pistänyt yhden kauden piste-ennätyksensä uusiksi. Nyt Narisella on kasassa tehot 10+6.

− Oma kausi on mennyt ihan hyvin. Olen saanut onnistumisia pisteidenkin saralla ja olen saanut onnistumisia pisteidenkin saralla. Ilveksessä on hyvä olla. Ihan rauhassa menen, mutta haluan kuitenkin kehittää aina itseäni. Joukkue edellä kuitenkin mennään, Narinen tuumi.

20-vuotias hyökkääjä ei paistattele joukkueensa kirkkaimmassa valokeilassa, vaan tuo ennemminkin tärkeää happea ykköspyssyille.

− Olen enemmän sellainen rouhija ja blokkaaja, Narinen ruoti omaa rooliaan Ilveksen hyökkäyksessä.

Naisten Liigan runkosarjaa on jäljellä kaksi peliviikonloppua eli kullakin joukkueella otteluita on jäljellä neljä.

» Lähetä palautetta toimitukselle