Kiekko-Espoon Minttu Tuominen kertoi hämmennyksestä alkusarjahuipennuksen ympärillä − "HIFK:n pelaajat vielä tänä aamuna olleet siinä tiedossa, että ajelevat perjantaina illalla Kirkkonummelle"

Naisten Liiga / Haastattelu
Minttu Tuominen kipparoi Kiekko-Espoon naisten edustusjoukkuetta.
HIFK:n ja Kiekko-Espoon välinen Naisten Liigan huippukamppailu joutui siirtelysaagan kohteeksi ja lopulta pelipaikaksi valikoitui viime hetkellä helsinkiläisten kotimiljöön Pirkkolan kakkoshalli. Kiekko-Espoon kapteeni Minttu Tuominen kertoi ajatuksiaan tilanteesta.

Naisten Liigan kärkikamppailuun valmistautuvan Kiekko-Espoon kapteeni Minttu Tuominen jakaa joukkueensa tunteen siitä, miltä heidän HIFK-ottelunsa järjestelyjen sekamelska on tuntunut

− Aika ihmeissään on oltu, epätietoisuutta siitä, mikä on oikeaa informaatiota, suunnitelmien muuttamista suuntaan ja toiseen.

Kamppailu piti alun perin pelata joulukuun alussa, mutta nyt pelipäivä on tuleva lauantai, 11. joulukuuta. Tieto lopullisesta pelipaikasta tuli Kiekko-Espoon pelaajille vasta otteluviikolla.

− Valmentaja ilmoitti meille keskiviikko-iltana että peli siirtyy lauantaille Pirkkolan kakkoshalliin. HIFK:n pelaajat vielä tänä aamuna olleet siinä tiedossa, että ajelevat perjantaina illalla Kirkkonummelle. Heidän somensakin vielä viestii samaa, Tuominen kertoi.

Jatkoajan kolumnissa esitetty idea HIFK:n naisten ja Kiekko-Espoon välisestä ottelusta ennen miesten Liiga-ottelua on kapteenin mielestä kehityskelpoinen. Tulevaksi lauantaiksi Tuominen ei kuitenkaan moista haikaile.

− Sehän olisi hienoa. Toki sellaiseen toivoisi pidempää valmistautumista muun muassa markkinoinnin näkökulmasta.

Vaikka huippukamppailun näyttämönä toimii tällä kertaa varsin koruton areena, ei Tuominen ole huolissaan pelin latauksesta.

− Ei näistä paikalliskamppailuista ole tunnetta ennen puuttunut, todennäköisesti ei tästäkään. Hyvä peli varmasti, milloin ja missä sitten pelataankaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle