Kauden avausmaalinsa tehnyt Ilves-hyökkääjä Jasse Ikonen: "Luotamme aina siihen, että pystymme puristamaan päätöserässä vielä enemmän irti"

LIIGA / Haastattelu
Jasse Ikonen ampui tämän kauden avausmaalinsa entistä seuraansa HIFK:ta vastaan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Ilves-hyökkääjä Jasse Ikonen pelasi vanhassa kotihallissaan torstaina, kun Ilves haki pisteet HIFK:lta lukemin 4−2. Ikonen on edustanut HIFK:ta kausina 2013−2017 ja 2018−2019.

− Oli aika tasainen peli. Kummatkin joukkueet kamppailivat hyvin. Välillä momentum oli meillä ja välillä se oli vastustajalla. Onneksi saimme puristettua voiton, iloitsee Ikonen.

Ikonen kertoi, että Ilveksen tämän kauden kolmannet erät ovat tuoneet joukkueelle rutkasti itseluottamusta. Se näkyi myös torstaina Helsingissä, kun tasainen ottelu kääntyi 1−2-tappioasemasta voitoksi.

− Olemme pelanneet hyviä kolmansia eriä. Kyllä me luotamme siihen, että me pystymme puristamaan päätöserässä vielä enemmän irti. Sellainen rupeaa pidemmässä juoksussa näkymään sitten tulostaulullakin.

Tällä kaudella aiemmassa 23 ottelussaan Ikonen oli kerännyt vaatimattomat tehot 0+3. Kauden avausmaali syntyi viimein 24. ottelussa torstaina, kun hän tasoitti ottelun 1-1:een.

− Kyllä se maali tuntui hyvältä. Ehdottomasti on todellakin tarkoitus, että lisää maaleja tulee jatkossakin.

− Siinä maalissa oli meidän pelaajamme maalivahti Frans Tuohimaan edessä. Vedin vastustajan puolustajan jalan vierestä enkä usko, että maalivahti näki mitään.

Ilves jatkaa liigaotteluitaan lauantaina kotikentällään Ässiä vastaan. Ikosen mukaan pelisuunnitelmia ei tarvitse muuttaa.

− Lähdemme samalla tavalla kamppailemaan ja pelaamaan tiivistä peliä. Kunhan räppäämme kiekkoja maalia kohti, niin kyllä ne sieltä uppoavat.

» Lähetä palautetta toimitukselle