Karvas tappio veti Artturi Lehkosen mielen matalaksi: "Siihen on vaikeaa löytää yhtä syytä, että miksi nyt on mennyt näin"

NHL / Haastattelu
Artturi Lehkosen maaliton putki venyi jo 12 ottelun pituiseksi.
Kuva © Getty Images

Montréal Canadiens koki jälleen kovan kolauksen pudotuspelihaaveilleen, kun se menetti johtonsa kotiottelussaan New York Rangersia vastaan päätöserässä. Canadiensin suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen oli silminnähden hyvin pettynyt ottelun jälkeen.

– He tekivät paikoistaan maalit, eipä siinä sen kummempaa, Lehkonen summasi ottelun lyhyesti.

Canadiensin kaudelle tunnusomaista on ollut useat tappiot, joissa joukkue on menettänyt johtonsa ottelun kuluessa. Lukuisat pistemenetykset ovat johtaneet tilanteeseen, jossa Canadiensin kausi päättyy hyvin todennäköisesti jälleen runkosarjaan.

– Siihen on vaikeaa löytää yhtä syytä, miksi nyt on mennyt näin.

– Turhauttaa tämä tilanne aika paljon. Viime vuonna olimme kuitenkin niin lähellä ja nyt täytyisi alkaa voittaa aika paljon, jotta mahdollisuus säilyisi, Lehkonen tuumasi.

"Ei me kauheasti lätkästä puhuta, enemmänkin kaikista muista asioista"

Lehkosen isä Ismo on vahvasti esillä suomalaisessa kiekkokeskustelussa, ja hänen läheiset välinsä Artturin kanssa ovat hyvin tiedossa. Millainen vaikutus omalla isällä on ollut Lehkosen kiekkouralle?

– On hänellä ollut melko iso vaikutus, kuitenkin ollut paljon meidän kanssa tekemisissä jäällä, ja aina on ollut hauskaa.

Lehkonen kertoo, että hänen keskustelunsa isänsä kanssa koskevat harvoin itse jääkiekkoa.

– Ei me kauheasti lätkästä puhuta, enemmänkin kaikista muista asioista.

» Lähetä palautetta toimitukselle