Kapteeni Tilli Keräsen tyttöleijonavuodet päättyivät tappioon pronssiottelussa − "Ihmiset täällä ovat iso osa elämääni"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Kapteeni Tilli Keränen kertasi päättyvää tyttöleijonauraansa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti

Suomi hävisi tyttöjen MM-kisojen pronssiottelussa Yhdysvalloille puhtaasti 0−5. Kapteeni Tilli Keränen myönsi, että vastustaja oli sunnuntaina kovempi.

− Oli vauhdikas peli alusta lähtien, ja omissa olimme vähän jäljessä koko ajan. Muutamia vastahyökkäyksiä saimme, joista olisi voinut tehdä maaleja. Kaveri sai tehtyä pitkin peliä omista vastahyökkäyksistään, joten peli vähän hajosi siihen.

Tyttöleijonat kaivoi itsensä vaikean alkusarjan jälkeen puolivälierien kautta jatkoaikamaalin päähän finaalista.

− Näytimme välieräpelissä, että pystymme mihin vaan. Harmi, että sekään ei kääntynyt meidän eduksemme. Tänään emme saaneet samaa fyysisesti kentälle, vaikka kaikkemme yritimme antaa. Olen ylpeä joukkueesta, kapteeni Keränen totesi.

Keränen kuuluu tämän vuoden tyttöjen MM-kisojen pääikäluokkaan, eli 2005 syntyneisiin. Östersundin kisojen myötä hänen ja monen muun pelaajan ura tyttöjen maajoukkueessa päättyy.

− Nämä noin neljä vuotta ovat antaneet minulle paljon ja nämä ihmiset täällä ovat iso osa elämääni. On tullut tutustuttua uusiin ihmisiin ja olen saanut jääkiekolta paljon tätä kautta. Melko haikeat fiilikset siitä, että matka tässä ikäluokassa nyt päättyy. On ollut ikimuistoista, päätti Keränen.

» Lähetä palautetta toimitukselle